Komentari (392)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jer si nepozeljan Bakire,makar ovom pismenijem dijelu Bosanaca
sifra22iamback Po čemu se on to bori za BiH jedno je pričati a nešto skroz drugo je raditi
pa na prošlim izborima te čovjek satro, smuljali ste glasovima iz dijaspore.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ZATO STO STE GAMAD
Kad vidiš SDA botove kad se pitaju zašto je Bakir nepoželjan, pa botovi nabrojite dva člana vaše stranke a da nisu imali suđenja za korupciju i izvlačenje javnog novca
Nije lahko poraziti tolike uposlenike koji su stranacki uposljeni. Opcine, bolnice, bh telekom, EP i td. Plus njihove porodice. Danas neces naci covjeka da je za SDA, a da nema neku korist od iste.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Becirevic-Izetbegovic ..bara-bara...prvog od srednje SDP gura...drugi se od '97 gura po SDA...i s prvim i sa drugim jbali smo jeza!
Divan čovjek prvi uzo pušku da brani otvorio sto fabrika jest ćemo zlatnim kašikama odličan glumac za holivuda
Hoćeš maramicu?
Bakire mani se politike,Lati se čobanske police,tamo je tvoja perspektiva. Biti političar,traži odgovornost,a ne bahatost,mito I korupciju.
da nije mozda zato sto si ozlogrdio narodu?
koji izbori ???
Samo za komsica ova dvojica buranija
Smijesno ?!
Dokad ce narod vise sjesti i viditi koliko je do sad za ove vlasti uradito ?ponegdje neka rupa zacepita i prica se naslusao narod da ih vise nemoze cuti.Zbog svojih mladih promjenimo nesto na bolje dosta je vise praznih prica i krade bilo
Na kraju se neće ni kandidirati da se nebruka hahahaha
Eh da više ovu trojicu vječnih predsjednika smaknu sa vlasti.
Mogu li ja kao Hrvat da glasujem za Denisa.
Bio si nekad donekle simpatican tip, ali si postao bahat sa evidentnim mafijaskim obrascima ponasanja u javnosti
To je dokaz da vas više niko ne može trpiti. SDA je uništila svojim lopovlucima što je mogla. Podigli ste i svoju omladdinu kao pokvarene ljude. Fuj, fuj, fuj. Ime vam se zatrlo ako Bog da. Nećeš proći žuti.
I ti i supruga treba da idete u Alanju i tamo uzivate u oenziji koju ste neporavdano stekli.. Okanite se vuse BiH…