Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kreni od sebe, daj im guzice. Obraz si vec dao.
dobro je da nije "suzdržan" ko trojka u Mostaru
Ova bitanga nema legitimitet da potpisuje strateške dokumente.Šef je samo svoje privatne stranke koja se urušava ,a koje su se odrekli čak i njeni osnivači kao npr.prof.dr.Džemo Latić.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko si ba ti da nesto dajes, predsjednik si stranke SDA koja je na izdisaju.
Podjeli im po stoju, ko god bude za pregovarackim stolim i dosta, ko Bajramluk kad dijelis raji s Biroa.
Šta to ti imaš da daješ? Je li ti Bosna ćaćevina? Aliju je na vlast dovela Udba praveći od njega islamskog paćenika.
Popustio im žućo pa nama sad daje muda pod bubrege!
Bakire mani se pregovoroa, nije to za tebe.tebece prevesti zednog preko vode.prepusti to drugima ima ko razgovarati,komsic, niksic, zvizdic,silajdzic, ganic, mijatovic,mehmedovic,itd
A cije ti to dajes? Daj im zenu kad si velikodusan
Pazi da se ne okliznes
Ja konto ono Švrakić i Zelene beretke polupali spomenik Mladicu na Vracama.. Ma jok oni se uhvatili stanova u Centru i S. Gradu koje dobiše na guzove i budžeta koje sisaju ko majku rođenu..!? Kad ih gledaš i slusas na dan Dobrovoljačke sila nebeska, a miševi su to ..!?
Makni se dok još nisi sve zadro kretenu jedan,već si ti to dao šta treba i šta netreba
Zasto Bakir daje etnosu-narodu exluzivitet Nacije, pa naglasava Nacionalni interes Umjedto etnicki interes. Bosnjaci, Srbi, Hrvati u ustavu su definisana kao narod-etnos. Nije ni svjestan da time Rusi Suverenitet. Nacija ima Suverena, narod ima narodnog tribunal, pleme ima plemenskog vodju?
Izgura HDZ svoje!
Neka sebija da svima :)
Konstituitivni narodi ne postoje. Federacija i RS su rasizam i aparthejd, kao i eventualni treći entitet. Na 50 američkih država postoji jedan predsjednik, a nas u jednoj koja stane u manju četvrt Njujorka imamo tri. To što se vas dvojica dogovarate objesite mačku o rep.
nesto kontam... pa mogli bi i mi kao drzava da dobijemo nesta, ne samo ti da dobijes bake
Izetbegoviću, ne trguj, nego s Hrvatima i Hrvatskom gradi budućnost Bosne i Hercegovine. Hrvatska ne želi Srbiju u Banjaluci, zar ste glupi da ne vidite da samo ZAJEDNO HRVATI I MUSLIMANI mogu poraziti velikosrpsku politiku
Bakir poznatiji kao autopijaca.. Doci ce i po tebe pravda zlotvore!