Komentari (1080)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao Bošnjak se ograđujem od ove izjave Bakira I. Tužilašvo neka tereti sve one koji krše, ili su kršili Zakon Bosne i Hercegovine!
@jaGlasam. onaj ko brani kriminal pljacke korupciju nepotizam kupovine diploma i politicka ubistva...nije pripadnik naroda...nego je sejtanov sluga...
@jaGLASAM Pa eno Mile idalje na vlasti? Sta imas reci za to?
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Čim je kakav lopovluk poziva se na ugroženost Bošnjaka demobilisani boraca i majki Srebrenice a ogulili do gole kože i jedne i druge i treće
@bloodyduke Dobar ti je komentar ali klix je izbrisao već desetak top komentara sa oko 2000 pozitivnih i stotinjak negativnih glasova koji govore negativno o Baketu i SDA. Samo da se zna da se manipuliše komentarima i glasovima na klixu kako bi se zaštitila SDA !
@bloodyduke Lopov je samo to LOPOV. Bez boje kože i nacije. Kratko i jasno samo LOPOV
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaki vladar koji u svom radu traži pomoć vjere običan je slabić. A slabić nije dostojan da bude na čelu države.
Ostavi se sine gorazda, a ja kao bosnjak ponosan sam sto nas nepismen covjek vise ne moze vodii. Ovo ne vidim udar na bosnjake vec udar korupciju!
sad se krije u bošnjaštvu isto kao što se krio u trezoru prije 20 godina.
Kradja 10 miliona je djelo patriotizma?!
Sve redom hapsiti, dosta ih vise sviju. Lopine jedne....Jedino ovoga Fikreta umjesali bezveze... nakraju će mu sve prišiti ovi smradovi.
Svi da se pohapse, Dodo, ovi iz Medjugorja, svi ! Kako se Bakir fata nacionalizma dok zaskripi...
Oo pa gdje si gospodine ‘100 000 radnih mjesta’.Hvala ti za moje.Doduse u Sjevernoj Americi al hajde Boga ti necemo cepidlacit.Ne znam samo kako ga nije stid svojih lazi i izjava,bolje receno ‘odvala’ ‘Pogresno se kupilo,ma hajde Bgt’-hahaha On ko da je Sebiju poslao u granap po mlijeko 3,2 a ona uzela 0,5. Bravo Bake legendooo
Ko god ti je smislio ovaj tekst ne samo da ne voli Bosnu nego nema osjecaj pravednosti, casti a bome ni osnove politike.
jel te strah Bakire
Nezamisliv je vaš kriminal
Kad ce vise State Department proglasiti SDA kao teroristicku org. , Nakon : Pogorelice, Pranja novca od donacija, politickih ubistava, Ševa, atentat Sefera itd. Itd.
Izetbegović o hapšenju Tijane Ajfon: Ovo je nezamislivo poniženje i nastavak udara Tužilaštva BiH na Bošnjake
Podržavanjem organiziranog kriminala, lopovlukom, nanošenjem štete narodu, ti Bakire, si za mene licemjeran i ti ponižavaš Bošnjake!
J... se riđobradi vise..sve go lopov oko tebe.
MRS U P.M