Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god poslije one strahote od rata spomene riječ konflikt treba mu mater je...
opet stara suplja o ratu gdje nas samo sda moze voditi i niko drugi. Bake bolan nebio ta vise ne prolazi.
Kako Bosnjo pljuje svoje boze sacuvaj.Ovi zlo nad zlom stite se a mi svoje pljuc.Pa trebaju nas pobiti stvarno....
NEZNANJEM OVDJE VIDIM POLOVINA NEGIRA PALE ZA OSLOBOĐENJE BIH. TEŠKO SI GA VAMA. OPTUŽUJETE SDA A POJMA NEMATE STA SE DOGADJA NA POLITIČKOJ SCENI.
Mozemo pricati ovo I ono ,ali Bakir je najsposobniji Bosnjacki politicar poslije Harisa Silajdzica...SDA ima puno lopova I korupcije ali sta je alternative?Gledao sam onoga idiots Foru sa Zeljanom Zovko na N1,Zeljana ga rasturi ko panto pitu...muravac pravi....
Problem je sto ga nemozemo sami zaustaviti, i njega i tebe i sve koji rade protiv drzave. Ne treba ocekivati i moliti strance za pomoc, nego jacati institucije koje bi mogle svakome stati u kraj. Bakire, od tebe licno se ne ocekuje da ti to radis nego si TI trebao da radis na jacanju tih institucija.
Svako normalan bi se nakon onog debakle na izborima, te ženine afere u vezi nepostojeće diplome povukao iz politike te čekao kad će ti organi pokucati na vrata. Ali ti nisi normalan, pa si još tu.
Bilo kako je bilo ipak je izgleda Bakir u pravu . Bosnjaci pamet u glavu i svoje ruke u pogon za buducnost zastite i prava na opstanak .
O boze pomozi on se naso pametovat doveo si nas ublvaj corsokak Sa svoja dva brata dodo i covki i sad nas sjetujes eee da si malo psmetan samo malo uzeo bi tu dvoju nadri doktorku i sakrio se da te niko ziv ne moze naci da nam olaksas
Ni SDA nije nista bolja od osmorke
Ovdje je Bakir u pravu ponavlja se 92 i karadjic mislim svi znamo da pokusaj odcjepljenja znaci rat neminovno ali dobro kad vam je toliko stalo da se bijete dobicete sto trazite.
Nece ovo na dobro od dolaska fasistickog celalavca jesno je sta nam se sprema da li ovaj narod ima snage tome se suprostaviti i to ce se uskoro vidjeti. Nisam optimista, niti na proteste ptotiv Smita nisu bas izasli sta ocekivati od takvih domoljuba jer za slobodu i pravdu se boris prije rata kada krene rat boris se samo za prezivljavanjel
Problem Bosne i Hercegovine je 2 milona Oni koji se ne krste,kada Njemacka Austria Svica itd oguli procent na 25% onda ce se zvati jugozapadna republika.300 milona sa desne a 700 sa ljeve a nas 2 to Bake povedi 15 hiljada vojnika.
Zar se ti nisi penzionisao, Bakire???
Da otjeraju Bakira i Sebiju i da se reorganizuju uvjeren sam da bi ubjedljivo dobili sljedece izbore
Mars imbecilu zar si jos ziv
Sine Bakire magare moje malo reci svome babi šta te muči