Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je u pitanju Bakir, ne znamo je li se tresla gora, ali se miš sigurno rodio.
Milokrad takvim odbacivanjem dijelova sporazuma odbacio je Dejton. Spasit i legalizovat secesiju, gurati dalje Dejton može samo Bakir. Imamo odluku u slučaju ne izvršavanja Dejtona od posljednjeg zasjedanja skupštine RBiH, da od tada važi samo USTAV RBIH, kao međunarodno priznate suverene države. Dodik se igra i sve što radi je u korist štete i brisanja RS jer je u Ustavu RBiH NEMA. ⚜️⚜️⚜️ POZDRAV DOMOVINI SVIM SNSD-ovcama i ko im pomogne
Mirno ti mišu u trezoru spavaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Bakir je pretplaćen na glupe izjave
@emmir1 Nije, ovo mu je jedna od pametnijih izjava. Vidjet cete da je bio u pravu.
Ništa pametnije nisam cuo danima
Tako mu je govorio i babo 1991.
Pa de Bakire pukni mu kontru ako imas "cojones" de ti njega blokiraj ovako onako, predstavnik jednog naroda ( a svi smo isti i u istim gofnima) hebe druga 2 u mozak kako mu se cefne. Ajd ucinite nesto, samo se o Dodikikiju prica vec 10+godina.
Oni stariji što znaju kako smo prošli nakon one čuvene njegovog babe. "Spavajte mirno" - i pola moje familije izgide u borbi. Toliko o izjavama tvoje mudre familije. Ma da su jednoj kasarni iskopčali struju, zavrnuli vodu i dobili nešto na pregovore. Nijednoj. A gledali kako to rade po Sloveniji i Hrvatskoj...
Sve dok jednom ne bude tako.
Pitali ga, šta misli o odlasku mladih iz BiH, kaže - Hajd ba, i Izraelci su napustili Palestinu prije 2000 godina pa su se eno vratili. Na pitanje o respiratorima Srebrne Maline, kaže - hajd ba, i Jugo je auto. Na komentar o preslasku Efendića u SBiH, kaže - ma ja, luzeri, pa crnca uveli. :D Ima lik odgovor na sve ba.
Bake uz tebe smo ako bude rata... imal mjesta u trezoru i za mene
Niko nas nezna utjesit ko ova budala. Covjek curi na Sto Ventila.
Nisam ljubitelj ni SDA a ni Bakira, čak mrzim SDA što je se sva ološ iz BiH, učlanila u SDA, ali sa ovom njegovom izjavom se u potpunosti slažem. Dodik samo bezveze laprda, a u BiH nema toga ko može proglasiti ništavnim Dejtonski sporazum. Postoje garanti Dejtonskog sporazuma i bez njihovog odobrenja sve je puko laprdanje. Rata sigurno nema, jer nijedna strana nema kapaciteta za rat.
Pa de i ti malo zatresi,ridjobradi majmune!Zasto pustas ovo sve!!??
Hahahah e cuj da imas mudrosti. Pa ti nemas kapacitet ni mudrost da zenu dovedes u red a kamo li drzavu. Ti si smrt za bošnjake, Alija se prevrće u grobu kakvog je idiota rodio. Nije dzabe rekao Tihicu BAKIR NE SMIJE UCI U POLITIKU!!! Znao je on sta bi se desilo, a desilo se. Unistio si BiH!!!!
Tako ti je i babo govorio pa su ljudi ginuli.
Hrvati traže sad kad Republika Srpska odlazi svoje uviete. Ako cete se i dalje zajeb...odoše vam i oni ...
Bice rata samo je pitanje kada.Nista se ovdje nije rijesilo od 95
Koju Alijinu mudrost. Bakire nemoj biti dijete nisi Aliji ni do koljena. Opet “ neostvareni filozof” svoje izjave daje “dubokoumne “
I babo mu je tako govorio , mirno spavajte neće biti rata!