Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pričajno malo o podjeli BiH, lopovlucima, jadu i bijedi koje ste ostavili iza sebe vi iz kriminalne organizacije SDA.
Ako je istina sto govori zasto onda sa istim sjedi u vlasti, zasto ide u Mostar kod Covica i Kolinde...haha koje suplje price od vodja bosnjaka s ciljem raspirivanja mrznje prema Hrvatima..i nema veze sto isti Hrvati mogu svakog trenutka postavit zicu i uvesti vize...njihova placa je dobra a sirotinji tujac od ovce.
@KraljTvrtko01 Mrznjom prema Hrvatima treba sakriti svu bijedu i sramotu..treba sakriti propast pogotovo u dijelovima bih sa bosnjackom vecinom.
to su ti ti skutori nemojte im vjerovati nikad pa oni su bili najvjerniji nacisticki saradnici
Nakro se za svog vijeka, strah ga da ne bude novi Sanader kad se otvori poglavlje 23., EU.
koja smrdljiva lopovcina. ti se destabilizovao majmune sva raja ti ode halo ridjo osvrni se malo oko srbe
Mars stoko, volio bi i ti svoj entitet, pa nek je ko avlija
Ti si nesposoban da vodiš državu i narod. Teško nama sa tobom i ovim kako se zove sefikom
Bakire jadniće, imaš li muuda da drekneš prema Čoviću i kažeš i njemu i Kobildi: hoćete novi rat? Imaćete ga, ali Bosnu podijeliti nećete. Ima li iko u toj possranoj sda da se odlijepi od fotelje i da drekne, jer ako se Bosna počne opet dijeliti izgubiće fotelje svakako.
@hti nejasno je ko zdli podjelu Bosne.Ni Covic ni Kolinda to nikada nisu spomenuli niti smiju spomenuti.Vec dugo vremena je jasno da podjelu BiH niko u svijetu ne bi podrzao niti je neko zeli.Hrvatska politika tra zi rjesenje unutar BiH a sve drugo je obicno huskanje.
Selafije koje regrutiraju borce Isila su dobri momci, ....koje hoće SOA Hrvatske vrbovati i ispituje ih zamisli, ako su im sumnjivi. Ma protjerajte govna sa noge na nogu, šta ih ispitujete budale jedne!!
Da nema selefija, ne bi bilo ni ove afere ni priče o potencijalnim teroristima. Selefije "izvozi" Saudijska Arabija, a SDA je znala da uz saudijske pare idu gratis selefije!
Mozda je Mektić bez dlake na jeziku ali si ti hinja jadna..
U BiH ima stotine hiljafa radikalnih idiota koji glasaju za SDO, HDZ, SNSD... i slučnu bandu koja pljačja evo skoro pa 30 godina. Selwfijw i slični nikakav problem nisu. Đe ćeš radikalnije budaletine koja ovo zaokruži na izborima?
Hajde Bakire uradi sad nešto po tom pitanju. Traži očitovanje od Hrvatske, žali se EU,jer očito je dan nam Hrvatska namješta svašta nešto. Poludiiii Bakireee sad se pokaži. Nemoj da ostene ovo sve suplja priča.
Prepali se Gordane Tadic... Cini se meni da od ovih iz SDA niko vise ne ide mirno na spavanje
Zna se gdje je terorizam otpoceo u europi, a to je u bih zahvaljujuci muslimanima i ideologiji sa istoka koju je uvezao alija bivsi srbin jahic. Muslimani bih su davno izabrali istok a ne europu..tako da se nemaju sta cudit ako zavrse upravo na istoku. Za dom, SPREMNI!!!!
Kako smo najivi narod vijerujemo drugima sve dans sviju uniste.
Muslimani laju dok karavane prolaze