Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ce snimatelj snositi sankcije
obrijao sam i ja kurcic
Moj Bakire, što ne posluša babu..
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Pošto si ti taj koji je zakuhao, počni od sebe i snosi sankcije.
Pitanje svih pitanja je kome ce glavna kantonalna tuziteljka S.Sarajlija dodijeliti predmet...Tu je pravo osinje gnijezdo
Jedine sankcije su da im narod okrene ledja na izborima. Samo ih to boli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA je ušla u začarani krug. Izlaza nema.
uh bakire da je tebe snimiti,
Nek im je Babin to rekao! Svi oni koji budu osumljeceni za bilo kakvo namjestanje ce pravo u kafanu da popiju koju da se dobro ismiju! Kada zavrse sa kafanom preci ce u restoran da se najedu i ismiju. A onda ce na zasluzene kazne u kupleraj da se izj... i jos malo ismiju. Posije ce Babin da kaze kako su svi OK i da je snimak namjestaljka neodgovrnih i nezadovoljnih kadrova koji be uzdrmaju staus quo.
Pa hajde nije to prvi put da gubite poene kod naroda pobjedičete vi opet ima mrtvih da vam daju glasove
Suplja ko i uvjek dok se potkivanje ne zataska
Nije zloupotreba već lobiranje!👌👏🧠
Bakire, ti ne možeš doma Sebiji ispitati vlažnost njene mačkice jer si šonjo a kamoli da ćeš ispitati sve koji su umiješani u ovu aferu.....
samo jedna vazna napomena...i ovu odjecu na njima smo im mi dali...
Kad je to u sda kukolj snosio sankcije? Necete vi Asimu marke odbit niti peihvatiti odgovornost. Bas zbog toga cete pasti na prvim narednim izborima. I corav vidi da ste mafija koja trguje drzavom za fotelje po kantonu i tamo gdje se moze krasti..
Imam ideju ako otvorimo zatvor i zovemo ga trezor ili budzet mozda bi Bakir sa jaranima sam otiso.. ali dobro morat cemo ovo drugacije.. stvari ce se ipak ovdje mjenjat. Ima nas sto se necemo prodat nit priduzit strankama nit pratit vasa pravila koja samo vama pomagaju, da bi se bosna Obnovila moramo cijeli stol ocistit od bakterije
Interesantno je da se najbliži saradnici Semira Efendica iz općinske organizacije SDA ne oglašavaju. Ne staju na stranu svog načelnika. Očito čekaju ishod pa da se priklone jačoj strani. E moj semire sad znaš ko je uz tebe.
vidi sebije ko šiparica....
Slagao si cim si zinuo.
znaci odvratni su da boli. ne mogu da razumijem narod al nikako
Malverzacije Asima Sarajlića tebi prijaviti Bake? Majke mi, vi u SDA kao da živite u paralelnom svijetu pa ne znate da i ostali ljudi imaju mozak!