Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto prije odes sa politicke scene i ti i SDA i kraljica trotoara to ce Bosnjacima biti manja steta
cuj sto prije odes? hahahaaa pa rahmetli Alija se tek poceo baviti politikom godina kojih Bakir ima sad. Neg 2022 opet bosnjacki clan predsjednistva pa i 2026 tako da ces ti gledat Bakira samo u predsjednistvu do 2030 aBd jer NAROD ZNA lider ko je
Kraljica trotoara :-))))))). Svaka cast
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
ja. I?
ja i nista. Bakir predsjednik 2022 i 2026
@baban1900 Simici ne samo sa fingiranim i probranim clancima, ali i sa ovim komentarima vrse medijski atak na Bosnjane? Do kad ce se to u Sarajevu trpiti? Nije li vrijeme za Siroki-X.com?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Babin propalitet.
Bakir sa Komšićem i inzistiranjem na tom konceptu nije dio rješenja bošnjačko-hrvatskih odnosa koji se moraju popraviti ako država želi ka EU integracijama, igranje na kartu mesića i komšića, građanske države više ni kod koga u Hrvatskoj neće imati sugovornika, Mesić je ishlapjeli starac pun afera, i sve što radi, radi za osobni interes, on nije ničiji prijatelj, osim svoj i svojih interesa i privilegija.
Predsjednici stranaka otišli u Zagreb kod premijera druge države. Ne vidiš šta je tu loše? Pa naravno da TI ne vidiš. To je zato što si ograničen ko lavor.
Previše si se uzdigao i šuruješ s neprijateljima. Akobogda Željko će te šutnut s vlasti!
Ehh Bakire otac ti se okrece u grobu. Bolje da je kcerku ostavio na celu stranke.
Jah, i?
Treba te objesit
Jel te dosta Bakire?
Ja, i?
Bake će sve prodati samo da ostane u foteljama
Čim je Bake iz trezora izašao, odmah počeo da pametuje
I svidjajul se "kraljici trotoara" apartmani na Brionima?
Ajde Bake ne soli nam pamet
Jel ti udobno u fotelji Bakire?
Ima li ko ovom glumcu da kaze da izdaje Bošnjačke interese i da se ne vodi ovako politika države!!?