Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dan danas oni nama kuhaju o glavi. Al je Bake u Bg pokazao da nikad vise nece moci ko devedesetih. A Seselju se nadam da ce mu metastaze, Vucic i Nikolic, na jetri dohakati brzo.
@SrbiRomi nisu svi samo zlocinci :)
@fujzivot.....Srbija je baš lepa zemlja........
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šešelj je osuđeni zločinac. I ništa drugo. Izetbegović je lopov. Ne vrijedi pominjati ni jednog ni drugog.
a i ti si zločinac nema plata male plate kasne plate penzije male drzavu si pokro kradete i dalje isti ste vi
E Riđobradi jesi mi se aktivirao, malo, malo pa saopštenje, đaba ti sve to, ne pije to vode kod naroda, "jedna vreča zlata za mog Bakira" odvući će te na dnu Džehenema, bogami si dobro naorao...
ti si ipak poslijeratni zlocinac i profiter, doci ces i na procesuiranje, dosta je vise i tebe varanja naroda i otimanja, a seselj je ratni zlocinac nema bas velike razlike medju vama
Veoma dobro mi znamo ko je Šešelj, kao što veoma dobro znamo i ko je Bakir Izetbegović... Šešelj je ratni zločinac Bakir je bosanski kriminalac
Pa da nam Bakir nije rekao ko je Šešelj mi nebi ni znali.. E stvarno dragi Bakire...
Ostavi se seselja....i kontaj u koju rupu se mozes uvuci, jer te Erdoan sigurno nece spasiti. Dimija punih zlata vise nema, kasika koje su kupile tvoje postojanje, ni ladica u koje mozes ponovno hibernirati kao za vrijeme rata, rahmetli babe kojem si se posrao u sve ono sto je gradio, a ni gladne sirotinje kojem si prodavao maglu da si glavni stub religije na ovim prostorima. Da ti bog bude na pomoci, tvojoj porodici i tvom amanetu, jer ce o tome istorija pisati bijednice!
Šešelj optužen za progon i deportaciju, Bake ako ima pravde i ti ćeš, ti i tvoja kriminalna SDA ste protjerali samo prošle godine preko 100 000 ljudi.
DOLE SDA
BAKE LEVATINO
levatino stara
SUTI BAKE LAEVATINO STARA
DOLE SDA
Daj bježi ti žuti ko te jebe više !! Nama u Krajini Šešelj nije mogo pera odbiti , pokarali smo i njega i Arkana i ostale životinje , ali ti žuti što si nam zabiberio i firme pozatvarao .. drugim riječima Šešelj je mala bebica za tebe i tvoju bandu koja nije da ne radi ništa , kamo sreće da vi ne radite ništa.. Vi žućko radite protiv Bosne , a Šešelj se svim i svačim bavi pa usput ako stigne radi protiv Bosne ,.ali vi ste opustošili naše škole ,bolnice ,fabrike..
Bakire ti se nista ne razikujes od Šešelja.
Sto je Seselj u ratu to je Bakir u miru!