Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma moze moj Bake sve ovdje! Kad malinar nabavlja respiratore, slasticar maske... a svi nam odreda prodjatete maglu!
@gurabijaa šta ti znaš koji nikad nisu vidio registraciju jedne firme. Normalno da može "malinar"nabaviti i "avione"ako treba. Jeli to ono "gdje "sam ja tu. Malo škole edukacije nije na "odmet". Ti samo "smijes"e moj Bakire. Ima li gdje e moj "Bevanda"nema ne smiješ!
Tako je Bakire to Dodik govori ima vec 15 godina. Entiteti su zakon :-)
@SerbianTroIIMaster4 U ovom slucaju jesu, hajd nek Vijece ministara naredi RS-u kako da podijeli sredstva, hoce aha... A evo ne vidim Mileta da je podrzao Bakira u ovome, znaci cisto licemjerstvo.
@SerbianTroIIMaster4 Srpska posla, izokrenuti svaku činjenocu i izluditi ljude
ko ubije bakira dobice 10000 eura 💸💸💸 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
osim ako se radi o namjeri da se kantoni posebno učine vidljivim, da se posebno pozicioniraju i kao neki novi entitet u odnosu na Vijeće ministara BiH Ovaj se pravi lud ili sta vec,pa ti si ih i uveo na tom istom sastanku to je bio uslov HDZa i tu su ti stranci zavrnuli ruku
vidi turcina kako je ruzan. jeboga Allah 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
Javi se medo iz zimskog sna..koliko cete drpoti sada od ovih para...samo to i znate
Vijece ministara ne moze skoro nista u ovoj drzavi.
To je ono kao kad baciš jednu kost među čopor gladnih kerova.
Kad je u pitanju tvoja guzica ne može, a kad je u pitanju RS onda se Vjeće ministara treba poštivati. Ljigavac si malo je reći, mislim da ti se babo u mezaru okreće.
Bakire ako glumis nekog zajebanog lika, moras biti zesci, ne dospodinaj nikome nego udri jace. Mlako i mlohavo niko ne uzima za ozbiljno.
Dabogda ti raspodijelio sebi za tabuta kad ti zatreba. Za cijelo pokoljenje tvoje i takvih kao sto si ti.
Nece tebi niko rec da neces Bake da ne mozes uzet makar dvije vrece sebi
bake i sebija se ponasaju ko milosevic i mira 90 godina.
@haribo Obicno i bude tako do kraja, cisto sumnjam da ce mu neko dici spomenik. Tanak je on sa intelektom, vec se sve lomi oko njega i gospoje, pretjerali su sa pohlepom i silom, dosta je i njegovom i drugim narodima. Mislim da ulazimo u zadnju godinu serijala
Zmiju samo u glavu udarat Bakire. Nikako drugacije. Bosnjaci su uz tebe
Ma nece tebi niko govoriti kak ces ti djelit. Ako ima boga cigare ces djeliti na robiji. To bi ti onako naj bolje lezalo dok budes lezao.
Dosta su Grude, Citluci, Listice, Brijegovi, krcmili pare koje su Bosnjaci vracali. Ne daj im ni marke, nek sve ide do vraga
@KurtaKinte121e jesi glup. Ručnu je zategao Bevanda.
Mudro zboris Bakire Izetbegovicu. Nema popustanja din dusmanima. Samo gradjanska drzava Bosna Hercegovina, poput svih u Evropskoj Uniji.