Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greška je što te babo napravi
tako je Bake, samo nas pravi budalama, samo mlati našom mukom ko tuđim po gloginjama, šta te boli q__rac, tako ti je i otac, i ostavio ti u amanet da i ti imaš koga ye__bavati .. glasaću za tebe jer smatram da moramo nestati sa mape .. jer smo glupi i jer smo vas pustili da nas ye__bete 25 godina ..
ovaj jarac sto lica ima..bas kao sto mu je i babo imao,pusku treba uzeti ali ne ratovati vec pobiti ovakvu gamad
Izetbegovici i svi uz njih su dokazani cetnicki igraci. Kad je armija ojacala potpisao dejton i priznao rs. O ovome kopiletu bakiru da i nepisem. Vidote i sami imate oci
Greśka je śto nisu joś srbiju presudili a ima dovoljno za genocid presuda i zaśto je srbija ih krila tolike godine.
Softic ceka da pokrenes reviziju🐒🐒🐒
Presavij papir, pa piši ponovo. Treba narodu dati novu kosku da glaba.
Sramotno i neoprostivo je da si tu grešku napravio Bakire, omalovažio si svoj narod, ti da si čovjek sa obrazom podnio bi ostavku zbog toga.
Članovi UZP ti mogu oprostiti, ali narod NEĆE !!! Ni Hag, ni imenovanje Sebije, ni stanje u državi, ni UZP.......
Ih šta si ti grešaka napravio
Alija pomakni se da i Bakir legne!
..da vidim da nije koja markica zaostala..
Ovaj je prekuco sve.Nema dalje.
Jeste taj proces od početka pomalo nespretno vođen. Ali koja je bila alternativa onome što je napravljeno? Novi agent ne bi mogao dobiti podršku ostalih članova Predsjedništva BiH, dakle jasno kao dan. Jedino je možda tu informaciju trebalo podijeliti sa ostalim političkim akterima u zemlji, što je Izetbegović i priznao. Nema se tu šta zamjeriti.
@brriss0x , to babin kaze da postoje dokazi? Prije se islo na varijantu''ako upali,upali''.
klosar
Srbija nije glupa. Osnuje "SDG"(Arkanovci), okupi u njoj sav društveni talog tipa huligani i kradljivci kokoši, čak je i serijski ubojica Marinko Magda služio u toj jedinici...obuči ih, opremi, ima apsolutno kontrolu nad njima ali caka je u tome da ih zvanično predstavlja kao paravojnu formaciju kao sa zvaničnim vojno - policijskim snagama Srbije nemaju veze. I sad ti dokazuj je li agresija kad oni upadnu u Bijeljinu, "nisu vojska Srbije".
Ma sta te briga ... Zajebajise dok mozes ☝️