Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha ... ne znam za vas raja .. ali žalosno je ovo šta je Bake sebi dozvolio. Na kiši pod kišoberom, moli za vlast .. Umjesto da se kao beg povukao na vrijeme-- ništa mu se ne bi desilo ..
Vi ste za koncetracijsko zatvora. Napravili ste drzavu tender begova, unistili sport,fabrike, kulturu i umjetnost i napravili armiju politicara od bivsih hodza i zaposlenika medrese. Obezvrijedili obrazovanje na nivo da osnovci i srednjoskolci mogu biti direktori najznacajnijih institucija u drzavi
Idi covjece u penziju pusti druge neka nesto urade
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Imam ja dobro rjesenje, hajte vi svi zajedno sa novalicem u zatvor, vratite pare sto ste pokrali, a cijelu drzavu prepustite njemackoj na upravljanje.
Upravo tako, koncentracijski logor umjesto koncentracijske vlade je puno bolje rješenje.
Kakva brukami sramota za SDA. Mole za vlast. Vecina naroda im je rekla sta misli o njima. Cekamo jos postene i fer elektronske izbore, pa da se ugase u potpunosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne predstavlja ova snjeguljica Bošnjake, on je samo izabran iz reda Bošnjačkog naroda a morao bi da predstavlja sve građane a ne samo jedan narod.
e koja samo prosjacka politika, bruka i sramota...zato nam je i bilo ovako svih ovih propalih decenija suzivota sa SDA tajkunima. Sikter potroseni starci ! ⚜️🇧🇦♥️
🤡
doci ce tebi komisc glave kad tad.
Napravili ste vi koncentracioni logor od drzave. Sjeme vam se zatralo
Kupujem polovan trezor.
Niksic nikad nece biti premijer
Opozicija i gledaj sa strane
...da napravimo dvije liste. Jednu bi činile SDA i stranke okupljene oko nje, a drugu Trojka, HDZ i stranke oko njih pa ko dobije većinu neka formira vladu... Je li ovdje netko lud. Pa osmorka i HDZ su napravile svoju listu i dokazale da imaju većinu
Parlamentarna skupština Federacije u slučaju nametnutog jednokratnog riješenja ; Sdp , Nip , Ns +kradeZee..=43 ruke .., Sda , Df , SBiH , Ness..=47 ruku...Hhhahhhaaa.! Iiii...i...???
Kolko im je slatka vlast nevjerovatno! Ne mogu dostojanstveno da kažu ok idemo sad u opoziciju, nećemo praviti probleme i onako napaćenoj nam zemlji.. Ne nego bitni smo Mi, i sve ćemo uraditi da otežamo! Pa gospodo nimalo se ne razlikujete od ostalih rušitelja BiH!
Barem su se mogli na miru izjadati jedan drugome.
DOĐI SEBI, KADA NEMAŠ KOME DRUGOM.
Razvlačiće se pamet do poslije izbora u Turskoj
Lendo me predstavlja ????? Prvi put čujem