Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha joj ja im ove suplje, stalno se ko nesto prozivaju. Kad ne znaju sta reci samo prozovu nekog iz suprotnog tabora, ovaj dodika, dodink njega a vi narode, telad nasa, sisajte motku ko i do sad.
Bogami će prije na SFF nego na SBF
Bakire, de ba. Dodik je otvorena smetnja miru u BiH, širi ratno-huškačku, jednostranu politiku putem javnog servisa, a ti ga pozivaš da dođe na Business forum, valjda da lakše ponovo dobije izbore.
Dokaz da je ovaj SBF okupljalište mafije je i ovaj poziv Dodiku da im se pridruži :-D
alse stuca majkama od politicara bih
josvam samo fali radocinc davam na okupu majku
nadam se da neće biti ni tebe i njega/ unaprijed hvala;))
Prosle godine tema bila. Poplave kriza dajte nam para. Niko se nije sjetio konretno iznijeti projekat.
Samo ti Bake slusaj ohrabrujuce vijesti a zanemaruj obeshrabrujuca djela.Umjesto da si ga pitao je li on smislio ideju da se teroriziraju Bosnjaci po RS i da se svi proglase teroristima ili je samo dao odobrenje za vec smisljenu ideju.A da imas mrvu obraza odbio bi se sastati snjim dok ti ne odgovori.
oce, al u qrcu zato ces dogodine imati ISBF IstocnoSarajevoBiznisForum 'ta ce dodik na balijskom, on ce imati nebeski forum :)
Šepure se paunovi, nikakve koristi od toga.
Vise se i ne nadam kad ste "VI" u pitanju...
**** te on u paksu Bakire, samo se ulizuj. Dodik te ne sljivi ni 1% . Kad je on tebe pozvao na kakav skup ili izrazio zaljenje sto neprisustvujes?
Rekoh ja da je igra,zeleno svjetlo dodiku da udje u vijeće ministara a zvornik i ostala buranija je iskorištena za tu istu igru.
Bakir i Dodik su braca. Sta ima veze sto hebu narod kada nece narod njih da hebe!
A ja se nadam da ce past kometa drito na vas ...otjerali ste naroda iz ove drzave vise nego radijacija u cernobilu
_""Bosna i Hercegovina je dugo na prosjačkom štapu upravo zbog politike svađe i prepirke", zaključio je Izetbegović." Ima i toga, jer u kući gdje se njeni članovi svađaju i preopiru, napretka nema. Isto važi i ako se ne dogovaraju i ne dijele poslove i ako nemaju podrške jedi u drugima. To može da buse jedan od uzroka siromaštva. Ali, zaboravio si korupciju, kriminal, krađu i otimanje od države i naroda! Mogu ljudi i sarađivati i raditi i dogovarati se, ali ako svi od svih kradu, pa kradu i od naroda i države, veoma brzo se dođe na prosjački štap. Znači, trebao si uvezati sve faktore koji su utiacili da BiH spadne na prosjački štap.