Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pusti šuplju...nego, morel' se platom od prvog do prvog...kolko si u minusu?
Izadi danas pred radnike konjuha pa objasni kako tvoja dijeca zive i usput pitaj za njihovu koja su i gladna i zedna...
Pa ima i on platformu,zove se babina deklaracija, a nju ce da predlozi za Ustav.
E kad ovaj završi za korupciju iza brave, tada počinje borba protiv korupcije u našoj državi. Do tada, tiha patnja svima.
Da nije stranke SDA nebo bilo ni Bosne. Živio Bakire hiljadu god..
forever!!!
Bakire sto OHR ne kaznjava kocnicare dejtonskog procesa pa da pocnu pritjecati investicije.
u Bos.ni su ratovali Bos.anci protiv Srbijan.ski mudza.hedina ,nekazem da nas necete jednog dana usp.eti po.biti,nakon sto vam je oprosteno da ste tri put.a kao sara.dnici tri oku.pcione sile kl.ali S.rbe prirodno vam je pro.ceat povecan a nama smanjen,sa sedamdeset posto za dva vjeka na jedva trijest ,za hu.manizam i takav id.io.tizam se plac.a pos.tojanjem Ali nemoj lag.at,nemoras iako si poT.urica nije bilo Srps.ke agresi,je na Bo,snu vec Srb.ijanske koja traje vec s.koro dva ve.ka
kad jednog dana prestamo se pravdati za sve sto radimo, kad jednog dana prestanemo govoriti kako drugi trebaju da rade, kad jednog dana pocnemo misliti mnogo vise o nama a manje o drugima onda za nas mozda i bude malo selameta.
Misliš na lobiranje protiv BiH onakve kakvu je ti priželjkuješ?
Zahvalite vi Srbiji sto je izvrsila agresiju na BiH.To su suplje price o zahvalnosti Izetbegovicima.I danas da se zarati vi bi bili preko Drine.Srbija vas ne bi spasila.kad tad idete vani iz Bih.
Ma ove lopove treba u zatvor smjestiti, da se više nikad ne maknu iz njega !!!
Nevjerovatno je sto SDA misli da ce narod ovo prihvatit, hoce naravno oni zaslijepljeni nacinalistickom ideologijom ove stranke, al stvarno ljudi zar zdrav razum moze ovo tolerisati i opet glasati za njih???
Tur.cine kakve ti veze sa B.osnom imas sem sto vam je postala trad.icija da je izdajete?Skidaj nik ,stavljaj Anato.lija Vi ste dje.ca Neve.sonjske pusk.e bez koje bi vas bilo procent-dva,Tur.ske okup.acione vo.jske,izdaje tokom odb.rane od Sva.ba,izda.jom w.w.1 i prv.i log.ora evrope ,Jase.nov.ca ne Bos.anske kralj.evine.
Genocidna politika radi 24 sata dnevno , to sam cuo od Albanca i covjek je sasvim u pravu Genocidni nece jest al ce se svim sredstvima boriti protiv Bosne i Hercegovine.
Nisam neki simpatizer SDA, ali ne mogu da razumijem kako moze neko stalo da ponavlja ko papagaj lopov/i , nesposobni itd... Jeli nesto dokazano ?? Toliko smo ozlojadeni situacijom i protestujemo ali samo iz svojih sobica... Pa kad vam toliko smeta gdje ste na ulicama vi UBLEHASI sto sve znate ?!
ulaze se ulaze, ali niko nije ulozio koliko si ti pokrao! LOPOVE