Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima niko ne moze pomoci…
http://nova-yuga.info/a-izetbegovic-dobrodosla-sds-stranko-trebate-nam-ocekivali-smo-vas-i-ranije-video/?fbclid=IwAR23alxgXv38XUBs_9IudVcCgnI_YjqV8Ibe2E_Kct3E8j3L-yrLfhd2JLY.....steta sto i Alija mrtvi nije sa Mladicem, da zajedno mjenjaju pelene.
Evo aktivirali se FGR botovi, cijeli dan su bili mirni
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Direktan prenos iz trezora.
Je li ovo onaj sto je upropastio tuzbu protiv Srbije
Bakir je pravio tunel, dok je Nermin moralisao u pozadini
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo ga i naš Izmetmbegović se oglašava. Da tvoj babo nije izdao Srebrenicu možda bi bilo drugačije. Selam od tekbiraša
Kemala Malovčića za precjednika !
Jel' ovo onaj što je prodao tužbu za genocid protiv Srbije u Hagu?! Ako imaš (i)malo dostojanstva najbolje je da ŠUTIŠ !!!!
Šta nam demokratija uradi... Katastrofa, a posebno nacionalne svađalačke mrzilačke stranke koje samo pojačavaju problem i pretvaraju sukob u tradiciju i običaj, da ne govorimo o religijama koje život čine nemogućim, osim onima koji imaju direktnu korist... Jedini izlaz iz tragedije je promjeniti naziv bošnjaci u bosanci i omogućiti apsolutnu većinu 70% u BIH
Smradu, mrs. Posto si odvratan ko i tvoji drugivi Dodo i Covic...ma jos odvratniji
"Krajnje je vrijeme" su samo rijeci. Acta non verba, runjavche.
nisam te danas vidio na mjestu zločina u vjećnici
more bake,kada ti budeš imao platu kao penzioner od 375 km mjesečno,onda ćemo pričati.
Što se grbavo rodi, to vrijeme ne ispravi, tako da njima i toj genocidnoj kulturi ni uzvišeni ne može pomoći, samo NATO i osiromašenij uranijum. A tužilaštvo će tek da ispašta.
Ne mogu te više niti gledati a kamoli slušati , mišu mali
De ti pomozi svom narodu...
Da se ovaj insan bar za nas zalaze ko za srbe, bolje bi nam bilo bar za 35%. Izadji brate iz njihove guzice imaj dostojanstva.
Doces i ti na red... polako
Nekom nema pomoci
Ti si pomogao ne Srpskom narodu vec zlocincima i iz jednom i drugog naroda Kriminalnim strukturama uhljebima Poltronima njima si ti pomogao ! Izdajnik si bio i ostao kao i kolo u koje si se uhvatio zajedno sa ahbabima koji su ostali iza ideologije 90tih . Sve vas treba dozivotno protjerati da bi obrazovani cestiti i posteni mogli raditi zivjeti i mrijeti ovdje. Fuj.