Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seksi Ministar sa seksi rjesenjima u iseksanoj drzavi
Nista se nece desit dok garavi ne napadnu nekog od vasih clanova obitelji. Tad ce te tek pocet postupat kako valja!
@BulevarPrijedora………@Kikseru, koji Servin jos stavlja nick @BulevarEugenaSavojskog. Zar ti nije ofirno da ti kao pokatoliceni Servin glumis pravoslavca.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovaj čovjek uporno brani likove koji nisu za braniti i stalno nekog drugog okrivljuje, niste ništa uradili za narod za ovoliko godina
Komater na mjestu bez uvrede cinjenicno tacan. Ako je Cikotic ministar sigurnosti u Vijecu Ministara sa Tegeltijom.njih dvojica i Troclanao.predsjednistvo su glavni odgovorni krivci za migrantsku krizu u BH.
Sto ima onda tako veliku platu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pimp my car
Samo da napomenem da su oko ovog kampa skladišta naoružanja koja su slabo čuvana, pametnom dosta
3 godine taj problem.postoji u USK, i ti pricas da se s tim samo Cikotic bavi?
Cikotic je trebao kao prvo biti u zatvoru,ali kad nema drzave onda se ovo desava,apsurd radite oslobadjate krivce,narodu ce sve skociti na nos ali ovaj put nema Hrvatske da pomogne.
Sexy Selmo se ne moze baviti svojim poslom?
Koliko ste para uzeli što ih niste nazad deportovati.
Vodi ih sad svojoj kući,nesposobnjakovicu jedan.
Jedini krivac si ti!
Jesu Bake, iskljucivo su bosnjacki problem. To su tvoja draga braca po vjeri koje si objerucke primio samo da tjeras inat Srbima i Hrvatima. I jos uvijek tvrdis kako im treba pomoci...lafo jadni ljudi. Sto se tice Srba i Hrvata, svaki koji udje u RS ce biti fino prebijen, a hrvatska policija na granici je vec pokazala i dokazala kako dobro rade pendreci. Podigli su vise para preko Western Uniona nego domaca raja, a lafo nemaju dokumente....ha ha ha...
Sve ste vi krivi lopovi
Što ti je mudar čovjek, umjesto da riješava pitanje sigurnosti građana u "građanskoj" državi, za koju se toliko zalaže, on gleda kako u tu sexy-nesigurnost uvaliti Srbe i Hrvate. OK bi bilo da su migranti vanzemaljci ali pošto smo vidjeli kako kvalitetno tekbiraju i udaraju na državu u Blažuju, jasno je da bi tim "raspoređivanjem", jednog proljeća u BiH, mogli ostvariti "mokre snove" iz babine deklaracije.
E, nećeš taj film gledati. Hrvati nisu prodavali vize ni imali avio letove iz Irana i Arabije. Htio si od njih napraviti vojsku, je li? J
Bakir vodi Bosnjake u propast
Bakir dobro zbori Selmo je ok, treba tz.migrante socijalizirati u društvo svi su dobro došli bez obzira na vjeru i naciju.
Da hocete rješiti migrantski problem uslovili bi Dodika, ili vojska na granicu ili raspustamo vijece ministara. Ovdje zarad ocuvanja nekog privida od države stalno prolazi dodikova volja a mi se samo ko fol nešto ljutimo. Ispravan potez bi bio vratiti migrante u RS dok se ne promjeni stav oko zaštite državne granice.