Komentari (409)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izetbegovic Bakir aka Pierluigi Collina.
Jel zukic bar zuti dobio. Ono realno, covjek je u zatvoru u zenici. Ili mozda takve nagradjujete?
pa onaj sto je Adila ko kera prebio u Srebrenici nije nista dobio , a Adil drugi covjek SDA ? Hajde sto SDA nema obraza ali mozes mislit koliko je Adil jadan kada mora trpit javno pisanje po sebi od neki politicara iz Istocne Bosne
Kakva si ti bruka od covjeka.....
Zestoka utakmica. Dijele se zuti i crveni kartoni. Kolika je kazna za zuti ili crveni karton? Dvije sjednice na klupi??
Ako hoce da budu ozbiljna stranka, onda, za neposlusne slijede konsekvence. Minimum je zuti karton. Sepic je dobio crveni karton i time je poslana poruka ostalima koji ne postuju odluke vrha stranke. Ova trojica ce dobro razmisliti. Rizik da ostanu bez privilegija je veliki.
Kakva si ti bruka od covjeka.....
Jel' to karton zuti zato sto je od Bakira?
ljudi, glasajte za mene, sto bi nas dobri combe pjevao u cuvenoj reklami
E sad jeli utakcima od izbora do izbora pa da drugi zuti bude crveni. Ako je ko u Bundes ligi moze ih 5 dobiti u razlicitim izbornim utrkama :)
A da pitamo fifu sta kazu pravila.Mislim da vecina sudaca nebi ovo svirala,al vidjecemo sta kaze mateo beusan ili sasa vugdalic :)
@home123 Nije objektivan, ali kako Sasa kaze 'dragi moji, drage moje, tako je to kad trcis desno a lopta u lijevo i to ti se od glavu odbije' :)
Kad bi SDA podijelila kartone svima kojima treba još bih i glasao za njih.
A, sada sve đubre i ostali poganluci SDA idu na vidjelo. Narode obratite pažnju i dobro kontajte. Imate vremena do izbora. Naravno pogledajte račune koje vam šalju JKP-i. Takođđe dobro pogledajte šta se radi sa platama, akcizama cijenama lijekova i koliko vas mogu SDA botovi izliječiti u njihovim bolnicama!
ha ha ha ja, vidi likova, zbrčkanih faca... sve u zelenilu, ixan bi rekao osnovali zelene bih!
Bake pazi snajper😂😂😂
Libo me taki!
Bakireeee imal kakvih atentata na Sebiju narod je zabrinut i napet ko Mujin treger.
http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/sin-bivseg-potpredsednika-fbih-mirsada-kebe-uhapsen-na-ilidzi/9ygs00n sto o ovome ne pisete
@cipiripi11 Kebo je budala, a šta ima sporno u ovom članku. Uhapšen, treba ga kazniti, a očito je da se obračunavao sa kriminalcima, a ne sa nemoćnim protivnicima. Baš si našao top vijest za objavljivanje. I dodick je spao na priglupe botove, valjda se nema više para...
@Henry Chinaski ti nisi priglup, ti si mega glupan pasice. Napravi ti ovako nesto obajvili bi na sva zvona ovo i visio bi danima na svim portalima.... posto je to mister kebo vjest je skinuta sa avazove stranice i moras ovu vjest ganjati preko srbijanski portala koji su preuzeli od avaza.Kad neka bijeda nesto naprave imaju i slike i imena i prezimena sve ima, ali kada to urade kebina dva sina i snaha onda to treba drzati u tajnosti.....sad mi nesto pade na pamet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je Bake, snažna tvoja odluka snažna stranka. Ovim će i drugi dobro ma baš dobro razmisliti prije nego krenu mutiti smicalice te prljati bošnjaka kojeg je agresor pokušao izbrisati pa o danas pokušava. Živio nam predsjedniče..