Komentari (409)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si nas razorio,nemamo kud dalje...ti,sultanija,razni Asimi i Fadili....pusti nas na miru
Oboje su za teške robije.
Svi čisti kao suza. Ispred suda doček za Premijera Fadila Novalića, kada se oslobodi namontiranog procesa i afere "Respiratori".
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jedan magisterij i doktorat za mog Bakira i SebHiju.
Uz mog predsjednika do kraja. Ne znaju oni da je SDA tu od samog početka ove države od njene nezavisnosti, a ovi što ih napadaju i stranku i narod i državu će se umoriti. Mi se umoriti nećemo.
Ma nece bosnjo priznat da je kriv kad bi ga klali...ti si za sve kriv!! Korupcija, nepotizam, mito, stele..sve SDA!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
goouser1676536203 Ima petkom Dzuma a ovim danima lopov do lopova..Cast izuzetku..!!!Ali je vrlo malo taki..
Nemoj svega ti u moje ime da pricas..!!!I ja sam Bosnjo
Koliko se ja sjecam, a sjecam se vezanih zastava, sjecam se povlacenja komandanata iz Srebrenice, sjecam se i onog o crncu koji ce curicu, sjecam se da je neko reko da se salio, sjecam se i ugovora potpisanog kod notara u Pesti sa Al Shidinem, ima toga koliko hoces
Bakir misli da mi ne gledamo Face TV i da ne citamo Avaz, i da ne pratimo Informer, Kurir.. pa da nas moze ubijediti u ove svoje laži…(ovako razmišlja prosječni bošnjo)
Zašto povlači paralelu ako jed napad na Sebiju napad na Bošnjake?On nije moj lider niti ona.
Od vreca i certifikata do devizne stednje i Vijecnice. Imal' tu Zagreba i "stranih placenika". Koronom i respiratorima ste ubili vise ljudi nego granate u Sarajevu. Doci ce sve na naplatu ljigavce lopovski.
E moji Bošnjaci. Dok perete Sebiju i Bakira, vuci vam trgaju državu i svode vas u onih dvadesetak posto zemlje koliko kontrolišete sad. Pa stvarno nama ne trebaju pravoslavci niti katolici da nas sataru. Dovoljni smo sami sebi.
Rigormortis, e moj debilu, nas su unistili Bakir, Sebija i takvi kao ti jer ste bili u koaliciji sa tim vucima koji trgaju drzavu.
Ti nisi Bosnjak!!!
Neće vas izvući ni stotinu žestokih izjava rejsa ni bilo koga. Fokusirani smo na seku više nego ikada. Ona će te koštat karijere nitkove.
Da je sve u redu ne bi se motali po novinama u negativnom kontekstu,,,, I vi ,i svi oko vas,od Asima,Fadila &co
Kirbaš, ni ti sam u ovu basnu ne vjeruješ. Tužno i jadno...
Budite pošteni žuti pa neće biti fokus na vama ,mene ne interesuje Čović mafijaš i dodick mafijaš ,interesuje me zašto si ti prodavao Bosnu i zašto si Bošnjački narod utjerao u glib i beznađe sa svojim lopovlukom i lopovlukom SDA uhljeba i kriminalaca
Yah ti moj Bakire, napad na Bošnjake ... smutnja, krstaška zavjera.
Bake neka Sebija donese pravu diplomu / ne falc/ i reci nam kolikim kapitalom raspolaže derektorica svih Izetbegović hotela i ostalih dobara samo u Kantonu Šeher Sarajevo.
Molim sve da pročitaju tekst, ništa više.