Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima Alija sa 25. novembrom.
Poserem ti se na izjavu
Poeli i potomci pripadnika fastisticko - nacistickih hordi iz II svjetskog rata pricati o antifasizmu... E, jadna zemljo, dokle si dosla.....
kad bi postojala mogucnost izabrali bi bakira za dozivotnog kralja iz inata bosnjacima pravoslavne vjeroispovjesti i sdp ovcama u nadi da ce pocrkati od muke!kako cemo da vas ka.ramo poslije iducih izbora bolje vam je pocnite da ucite arapski da ne zaostanete sa gradivom jer ste pog.lupi!!!
Ja je ne volim jer ovakva kakvu je tvoj babo napravi u Daytonu dobra je samo vama demagozima.
Ljudi ce mozda vremenom nesto shvatiti, a mozda i nece, ali su odavno shvatili da ti itekako imas razloga da volis ovu i ovakvu kvazi-drzavu, jer ti je omogucila nevidjeno bogatstvo o kome si samo mogao da sanjas, a za koje svi znamo da ga nisi posteno stekao. Iz tvojih usta i najveca istina zvuci kao laz.
bosanski srbi i hrvati su jedini narodi koji su se borili protiv svojih komšija i svoje države da bi se pripojili nekim drugim zemljama,mjesto da radimo zajedno kako bi od ove zemlje napravili prosperitetnu državu da svi možemo lijepo živisti oni ruše sve sto se može srušiti,ccc,da im nije toliko religijska pripadnost nabijena pod nos i da nemrze toliko muslimane 92. bi razmislili trezveno svojim glavama i borili se zajedno protiv stranih agresora,veliko srpskih i veliko hrvatskih osvajača,rat bi trajo kraće nego u sloveniji i sad bi bili švica broj 2,al nekome je draže biti budala i stojati pod zastavama tuđih zemalja.i da je milošević uspio u naumu bih bi sad bila pokrajina kao vojvodina,srbiji vazna samo kad je glasanje al neka,kad ovako hoće nek im bude.
Da je ovo rekao neki komunista nad partizanskim spomenicima onda bi ovo imalo smisla, ALI RIJEČI OVOG FAŠISTE NA MEZARJU NJEGOVOG OCA KOJI JE BIO FAŠISTA I U II SVJETSKOM RATU I U OVOM ZADNJEM DJELUJU LICEMJERNO.....NEGO JESTE LI KLANJALI MULTIETNIĆKU \"GUMU\" I JE LI SEJDO KOMŠIĆ DOVEO SABINU DA I ONA URINIŠE PRED ALIJINIM U.S.R.A.N.I.M SPOMENIKOM-MULTIETIĆNOSTI...
Tako su i muslimani 1945 \"shvatili\" da su antifasisti pa su iz ust.asa i han.dzar divizije prelazili u partizane....more mrrrrrs u 3 p.m.
PoSerem vam se na drzavu i na mezar (B)Alije iz(M)etbegovica
jedan lajk ako si na popisu narednom BOSNJAK a obrnuto ako si \"ostali\" tj. neko od koga najvise koristi ima dodik i ostali genocidasi
Kako da ne! Tako su i Muslimani shvatili da vole svoju otadzbinu Jugoslaviju i shvatili su da su \"antifasisti\" :D - a onda masovno presli u SDA, u 13. SS Handzar diviziju, u ustase i ostale antifasite.
Tihić je za tebe Bakire - državnik.
zelena beretka,ljiljani,sin rahmetli Alije ma kad vidim sliku puno mi srce i dobijem snagu jer znam da Bosnjaci na narednim izborima na smetljiste historije ce da posalju komunjare i zlajine crvene kmere,koji radi fotelje prodaju drzavu,ali nece jos dugo jer BOSNJAK je svjestan ko je bio tu i u dobru i u zlu
Amin I aferim
@realist polozio je cvijece na glavni nisan na kovacima ,koji je dignut za sve sehide bosne I hercegovine
Ovaj stražar pod zelenom beretkom isto riđ k\'o Bakiraga! Potonji ga i postavio, da poduplaju \"proslavu\"...