Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izetbegovic koji je zajedno sa svojim SDA kompanjonima i doveo do ove situacije u zemlji i koji i dalje pokusavaju samo da ovu zemlju onesposobe,nadje za shodno da da jednu ovakvu izjavu.Katastrofalno.
Bravo Radoncicu odlicna izjava! Jedino Fahro je realan covjek!
Bakir I zlatko dva jarana! Jedan ovoj gore sere dok drugi nije se pojavio da poprica sa djecom a fol tamo plese i skace i ljubi zastavu i prica kako je bosnjak! usa komunjaro!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad treba da se pravi i usporedba sta je to bitnije,e moj Bakire sad kad si doveo ovu zmelju do dna ti bacas prasinu u oci narodu,kao da zelis nesto rijesiti,kao ti nesto radis,osim sto punis svoje djepove.
Moj Kosture pa sad treba kupiti poene za 2014. treba osigurati funcije da se moze nastaviti krasti i unistavati ova zemlja..
Bakire ti si najbolji polićar Bejha kao što je bio tvoj babo rahmetli Alija. Imaš moju podršku samo nastavi raditi dok RS ne postane prava i priznata država, RS ima za sad skoro sve elemente državnosti. Samo tako nastavi Bakiru alah te nagradio tvoj babo je ponosan na tebe..
Bakir je pravi partizan
Izetbegovicu ovo ti je prava pametna rijec hehehe i ti napredujes izgleda :)
Izjava koja sve govori o viđenju multinacionalne BiH od strane Izetbegovića. Govori o pravima drugih naroda i pojedinaca, pa i samih Muslimana, kako ih Izetbegović vidi.
On i u njega mu babo su najzasluzniji za sva Konjevic polja u RS'oj....
hehe joj ovog uhlebasa hoceli ga iko vise ikad zatvoriti!_)! jebe/s ovu zmelju dok je bakir i njemu slicni vode! SDA bagra je rasturila zemlju i poslala bonsjake na klanje! da bi ovaj mogao krast i graditi centre fuj gadi mi se vlastiti narod
OPvu bagru od covjeka mora vise eko zatboriti i sve mu oduzeti i BBI centar i Al shiddi i svo ono zlato sto mu je majka krala dok je narod ginuo!
upravo to! ne mogu da vjerujem da oovo stovrenje sejtansko neko jos moze podrzati! to su balije one najgore carsijanerske sto nisu u zivotzu za kifle imali i dosli do moci prodali bi imajku za zrno zlata! fahrooooo molim te haspi vise!
i jedno i drugo je sramota i ogledalo drustva u kojem zivimo
radoncic je jedii normala lik koji zeli da se demoratiziaraju stranke! svaka mu cast na tome! pobjedjujes 2014 100%
Fahro ce da hapsi bandu!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Radoncicu dala sam ti glas jer si rekao da ces zatvoriti ovu bagru! zatvarj vjerujemo u tebe!
valjda ce i zatvoriti ali je eveidjenot da je njegov dolazak na scenu malo zakuhao situaciju...nije se jos nista konkretno dali ali vidis da se kuha nonstop neka prvodjenja neke optuzbe jbg zakuho je :D zato mi je drag..ne jebe ove balije 2 %
bakire, go home
povedi i zlatka!
Svaka čast Bakire, bar na izjavi! SDP poslao chetnika Jasenkovića da pregovara a koliko vidim veliki BOSANAC Komšić se nije ni pojavio.
Kad kažem Jasenkovića, mislim na Jasenka Selimovića.
onog lika kad vidim sa onom mendjusom zgadi mi se u stomaku! sve mi se ove lazne srbi i hrvati kji su zapravo komnjre sve gade mi se! jer samo kradu pozicije!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I Fahro i Bakir samo prosipaju pricu, to im najbolje ide, a konkretnih postupaka nigdje nema.
Fahro je jeidni koji njega rusi i sve sto on predstavlja ali je sam u toj borbi kada je zlatko u talu sa bakirom!
Fahro je definitivno zakuhao politicku scenu to je sigurno! Hapsi se jebiga optuzne sjevaju nesto se desdava polako :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakira i Lagumdziju treba odsraniti od BiH To su dvije balije nevidjene koji samo gledaju svoje gizove i njihvih porodice ! Prava feudalna bagra!
Taldzije prave! Autoput je njihov projekt! Cengiz bakirovm kucni praijtelj odveo zlatka kod njega, a onda euroasfalt bakirov dobio psoao! kradu 2 miliona na kilometru!
smece je to pravo...posebno niksic i zlatko koji su to prevaranti! hajd zlaja i ono fin nekako kulturan ali onaj nermin prava lola kafanska
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo zajedno protiv genocidaša.
Bakira majstore treba zatvoriti taj je naredio ubijanje bosnjaka koliko jhoces koji nisu htjeli rat! On je izvorno zlo!
To samo radoncic moze pohapsiti niko vise niko nema muda osim njega
Radoncicu rusi ovog bandita! Ne zatvoris li ga do izbora necu ti dat glas!
Valjda ce sada uskoro obracun ici vidis da se zakualo u SDA! mislim da ce tihic sada rusiti bakira!
a ko ce drugi ga rusit vidis da su svi ostali uz njega..samo ga fahro je.eee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)