Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Bakire Allaha ti, ne prozivaj ti nikoga, nemas pravo kad u svom bivsem i sadasnjem okruzenju imas ljude koji su iza resetaka. Eto nemoj. Idi u penziju.
Napusti SDA, spasi je.
SDA i jest kartel koji si ti naslijedio od rahmetli KUMA kartela.
Moj Bake, bolje da su nas preuzeli imalo bi se barem, ako vas vrate idemo u kameno doba, dje ti je malinar i osmica i fini Solak koji je milion tendera prepao preko tebe?
Jad,bijeda i cemer najveci lopov prica o kriminalu a trideset godina pljacke,prevare,ubistava i svega najgoreg za vrijeme sda termita fuj munaficku ti staru nakacim👎👎👎
sve je to ok da niste usrali tuzbu protiv srbije
Ma ovaj kartel je nula kakva ste vi mafija.
Za razliku od tebe i SDA, ako ništa, Tito i kartel su kupovali i ulagali u zemlju, a vi ste POKRALI sve što se moglo pokrasti!
Pa moj Bakire, jedino gdje je kartel došao u kontakt sa politikom jeste preko tvog člana Behrama iz Mostara
eh moj bošnjoooo
E ovdje je Bakir u pravu 100 %
SDA je kartel sam za sebe a ti si trebao biti iza resetaka odavno i ti i dodik i covic i mnogi oko vas
Hahaha joj... 30 godina poslije nemamo ništa zbog vas. Silne donacije i rata su završavale u rukama tvoje porodice, ne treba mi veći kartel od toga iskreno. Sve dzubrad
SDA,DF, SBIH,NES i NS nova koalicija
Mora da se salis
Ko o čemu, SDA o obnovi tramvajske pruge. Zajahali su po Šteti pravo, ne popuštaju. A po Bakirovim riječima se da zaključiti da kartel postoji samo zadnjih godinu dana. Prije toga nije bilo aktivnosti, ne ne.
Za sve i dobro i loše u BiH je kriva SDA! I taj NiP i NeES i ostali fesovi su odškolovani u SDA. Za to im ide dobro u razgradnji države, zar ne!?