Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećeš ti ništa graditi, ćao u oktobru!
kriminalac jedan najveci otkucat ce tebi u oktobru RIDŽOBRADI MAGARAC
SDA poslat na smetljiste poslije izbora u oktobru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OO PA KUD BAŠ DANAS, PETAK LIJEP I SUNČAN , DA NAM POKVARITE S OVOM GLAVOM LOPOVSKM.. FUUJ! DA HOĆE VIŠE I TAJ OKTOBAR PA DA NESTANEŠ S LICA ZEMLJE GADE!
ko s tobom u neki dogovor udje sam sebi jamu kopa bjez ba s tobom nesto gradit
Gradi do Oktobra šta možeš izgraditi..
Vidim neka pljuvanja. Konta raja da kad neko drugi dođe na vlast da vise nece biti 400 KM minimalna plata. Konta raja kad neko drugi dodje na vlast, bice 1000KM najmanja plata. Najniza penzija 600KM. Narode, dolazi vam blagostanje kad srbo hrvati zavladaju... Samo sanjajte... mnogi su... pa eno ih ostvaruju u Njemačkoj ;)
Nekako mi je žao Baketa, pa vidite kako lijepo izgleda... Možeš ti Bake graditi do oktobra šta god želiš, ali poslije izbora, ćao-ćao čarliiiii
gradio si ti prethodnih skoro 30 godina ali samo svoje licno imanje i imanja svojih rodjaka... u oktobru prestaje tvoje postojanje, idess na dno, samo se nadam da ce se porijeklo tvoje imovine koju si sagradio od postenih gradjana ispitati i dokazati na koji nacin si je stekao....narod ce ti olovkom presuditi i tebi i tvojoj lopovskoj sda
Dabogda ti ne gradio,a pogotovo Jevreji, čim je zapucalo prvi su razgulili preko grane.Raja plačala debele pare da se uvale u njihove konvoje koji su bili zaštičeni ko međedi.
Joj iskače iz paštete na klixu
Sto si gradio, gradio. Doviđenja.
Sto ste izgradili, izgradili... Dosta je "suplje"...
Bakir za 1000 bosanskih Jevreja obećao 100 000 radnih mjesta ako u oktobru glasaju za SDA! Ahahahah
A vas ćemo u oktobru šutnuti, jer datirate decenijama! Ugodan ostatak dana i predstojeći vikend!
Stoko jedna licemjerna, ti si zlo Bošnjacima a kamoli drugim narodima. Takvi ko ti nemaju ni vjere ni nacije sramoto ljudskog roda. Živim za oktobar kad ćeš otići u zaborav zajedno sa svojom kriminalnom organizacijom, SDA.
Kakva li je pozadina čestitke, šta li nam sad Bake sprema, pokušava čestitkom da zamaže oči narodu. Uzalud pokušavaš, znamo šta si sve uništio.
i tvoj babo a i ti ste nam dovoljno pokazali koliko dobra zelite gradjanima ove drzave, postedi nas demagogije svega ti, muka nam je od vas!!!
Prvo daje nazive školama po Mustafi Busuladžiću i onome Đozi handžaru, a onda Jevrejima čestita praznik. Bravo Bake.