Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ako budemo radili za narod a ne za sebe siguran sam da ćemo ovu zemlju izvući iz teške situacije", zaključio je Izetbegović.....Ovo smo znali cijelo vrijeme,ali ovo je javno prizanje za sve ove godine :) aferim i uzdravlje..
Sad ga treba tužiti jer postoje dokazi samopriznanje.
Oni ni ne znaju se drugačije obraćati do u futuru ili potencijalu. U suštini lažna obećanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pas te yebo, nakon 25 godina si se SJETIO da bi se nešto i za narod moglo uradit . . . Mrrrrrššš
ŠONJA I ŠUGA su narodni heroji ! Samo oni (k)radu za narod , svi ostali (k)radu za sebe ! Situacija je nesnošljivo teška, reče PIŠONJA sultanu, kad ga je jučer pito jel' šta treba. Ipak je Sultanu Bosna ostavljena u amanet ! Red je da se bar pita, jel tako ?
Kad Bakirovo debelo meso navikne na sluzbeno auto prosjecne vrijednosti i udobnosti, a ne bude trosio 200 000 KM budzetskih sredstava(HEJ!!) na pisljiv automobil, kada bude solidaran prema svojim podanicima kao sto je babo njegov bio, rahmet mu dushi, i kada se kutarise cuvara crnomantilaša koji gaze zivu silu pred sobom kako bi Nj visost uvijek mogao koracati kao po paperju, i kada bude licio na svoje Bosnjake praveci se da nije niti po cemu vazniji i veci od tebe/mene/vas/nas, i kada grane sunce u praskozorje, kada snagom volje Bakirove više ne bude crkve u krompirišću nane Fate Orlovic - eto, tada cemo znati da je iskren u svome naumu.
hahahahaha......tragikomicno
SDA PRO PLAY ! ! ! !
ULICA - SRP I ČEKIĆ I NARODNI SUD NA AJFELOVOM MOSTU - OVOJ ZEMLJI DRUGOG SPASA NEMA!
https://www.facebook.com/Bakir-Izetbegovi%C4%87-142839432423177/ Bakire hoću Oktobra 2016 koncert DINE MERLINA NA KRCATOM Koševu gdje će ti novozaposleni mahat radnim knjižicama !! A na Facebooku moreš imat lakova koliko hoćeš !
PA daj Bakire, a znam da ste porodično neodlučni, odlučite se više jedanput: ZA KOGA ĆETE RADIT !
100.000 radnih mjesta, dje babin sine dje
On je zaposlio 8 000, da jos ostalih 60tak "vecih" politicara napravi po 8 000 radnih mjesta bilo bi neke fajde... nije covjek rekao SAM TO URADITI, rekao je AKO UDRUZIMO SNAGE ..... tako da NEDIPR stoko :D
Ti kozojebu sto mrzis sve sto nije balijsko napunim ti usta mokracom, njihaaaaaaaa
IH TEŠKA SITUACIJA. A KAD STE UZIMALI ONE MILJARDE KREDITA ZA UNIŠTAVANJE PROIZVODNIH FIRMI I VELIKIH SISTEMA ONDA STE SE SVI SLIKALI i SMIJALI. Pretekla su 22 miliona i Fahri za Toranja iz Razvoijne banke. DAKLE KAD JE TREBALO RAZVIJAT PRIVREDU VI RAZVIJALI SANĐAKLIJAMA TORNJEVE. NE možete optužiti komunjare i za to. I to sve legalno legitimno. NEmožete ni komunjsre optužit da je 950 000 od RAZVOJNOG KREDITA FAHRI OTIŠLO REISU AL NE U NJEGOVU VILU KAKO JE BILO NANIJEĆENO, nego šejtanu na ruke ! BEZ TRAGA I GLASA ¨! Dreka je jedino kad Dragan ne može mejsta ŽEljka ! A kad ste nas doveli u ovakvu siruaciju, VAMA TO NIJE PROBLEM JER STE SE U TOM PERIODU I SAMI ZAKOPITILI !!
ne seri bake matereti a usput krehnem ti i nju
Kad sam mislio da nemoze nista smjesnije rec od ono 100.000 radnih mjesta, kad vidi more,, HAHAHAHAHAaaaaahahahaha...
Dokle god neko (a takvog u Bosni još nismo odabrali) ne osvoji apsolutnu većinu, dešavaće se ovakve neprirodne koalicije.
TAKO VAM SVEGA, jel ono ne tako davno talentovani Bakir isto vako potpiso neki papir i sa Željkom, pa ga onda razgulio ?? JEdnostavno takav pouzdan karakter, i to je to.
upravo tako, i kad je željko počeo da provodi reforme, da nam bude bolje, došla je uredba o imenovanjima, odnosno, bake ga spustio željki, a ovaj iz prnicipa napustio koaliciju i da bi narod vidio šta je SDA
Ali, ko igra za raju i zanemaruje taktiku....majke mi pi hitno uvesti obrazovni votum u izborni proces, dozvoliti samo ljudima sa VI stepenom strucne spreme iznad da glasaju.
Naravno, ali ideologiju puse siroke i nepismene narodne mase, da vidim ko ce meni prodavati mudha po bubrege...
ova teška situacija vapi za teškim odlukama. Prva je svakako PRIJEKI SUD i oduzimanje sve imovine bez porijekla kao i poklonjene imovine. Dobro rečete kako oduzimati pokonjeno, OSTAĆE DRAGAN ČOVIĆ na prinudnom smještaju KRAJ tolikih zamkova i vila !! Mogu se ljudi vadit i da su im nestali originali dokumenata ko onih Draganovih 50 IZ SPISA KRIVIČNOG PREDMETA ! E nek si ga BAkire baš nako dobročudno i lijepo upozorio da tako u ovoj NADASVE teškoj situaciji više ne može raDIT, i da će nam FBIH ne daj bože PROPAST ! KO DA SE ON NE UFA BOGORODICI SVAKO VEĆE DA NAM SE TO I DOGODI !! Mislim da je što ono reče ona žvaljka iz Banjaluke , FAHRO ipak najvispreniji političar rodom iz inozemstva. On Avaz, a sve poštivajući maksimalno ravnopravnost spolova, presudom prenio na bivšu ženu. A kad joj neko dođe na vrata žena ima presudu !