Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo zeleni botovi šta sad kažete licemjerna stoko sendvićarska
Predlažem da na trgu organizujemo vjenčanje SDA i HDZ, to su mlada i mladoženja već trideset godina sakrivaju svoju vezu trebamo je u javnost da imaju svadbu
manje materijalne stete bi napravila nuklearna bomba...od stete koju prave sda uhljebi...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kada trezoras ide u koaliciju sa HDZ-om to je patriotizam, a kada trojka ide onda je izdaja???? SDA izdajnici BiH since 1990.
i kazu gini za ovu drzavu da ti sutra bas ti za koje se boris ulaze u vlast sa rusiteljima drzave...
HDZ i SDA zajedno sa nacionalistima iz RA-a nikada nista dobro nisu donijele obicnom covjeku u BiH. Ove stranke donose krvoprolice, siromastvo i probleme obicnom smrtniku a njihovi lideri se istovremeno basnoslovno bogate. Goru kombinaciju za neljudskost ovih nacionalista je tesko smisliti.
TO NEŠTO NOVO ????
Da te više neće biti nikako bio bi najbolji izbor
U FBih nemože sama SDA HDZ trebs recimo DF e sad želi li ga HDZ baš zanimljivo pratit ako HDZ pristane na to da ode sa DF onda ns sve spremni za Vlast ili ako budu principijelniji idu u salatu sa 11 jest poštenije ali sitna buranija neiskusna ne zna marifetluke vlade
kako u kolaiciju kad su inace neprijatelji? hahahahahahahahahaha problemi u rezervatu.
SDA i HDZ - Vječna ljubav od davnina kad je u pitanju gotovina..
Ljubav SDA prema HDZ pocinje da prima patoloske oblike. jer samo Bake i SDA imaju pravo da ih Covic i HDZ nategnu. Samo oni i niko drugi.
Gdje su sad ovi SDA-ovci za koje su NIP-ovci izdajnici jer komuniciraju sa HDZ.?
Velis nece cova u trojku, on samo s tobom voli😅😅😅.
Bake idi u penziju imas 70 godina sta ce ti vlast ostavi mladjima, dosta ti je bilo vise
Hokus pokus merhaba
Ama sda adz i snsd vec 3 decenije.O cemu vi pricate i nadate se.Narod pokvareni to zeli i tacka.Hajmo sad tito partija imladina akcija glupsoni.Voli Bosnjo komunizam minder i zavali bliznjeg svog.Sav jad i problemi kod Bosnje.24 partije se glodju kod Bosnjacke populacije a ova dva naroda druga nemaju tih problema.Vazda ko jedan i 100 godina njima upravlja baza iz Bg i baza Zg.
Pa adezejci mrze titoiste a i srbadija isto.Ko onda voli jugu i jna i titoiste.Srbadija svi do jednog ne priznaje Bosnu a Sokadija ceka priliku da i ona trazi entitet.E poglupi Bosnjo ti zivis u zabludi jer ovdje upravlja i Srbija i Hrvatska vec 100 godina tim svojim narodima.Sav je jad i belaj na 33% teritoruje zapisane ratom.Kakva bolan gradjanska kad ti i svijet zabija kolac u ledja.
Ma volite vi i trojke i gangbangove, sve vi volite lopovi..
Ne zna se koji su vece bagra i veci lopovi hdz ili sda ??? Fuj !!!