Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocel biti kakie "safunica" novie?
Svi udaraju podlo i kukavicki.Al'Bake se drzi ko stijena.Onaj petokolonas iz tornja,onaj glavonja iz sdp-a niksic.Niksic zeli da budemo braca sa koljacima,ovaj drugi krivi Bosnjake da su poceli rat.Sljam od ljudi.Drago mi je za herojsko Goražde sto je uskratilo i nije dozvolilo tornjaku fahrudinu galijasevicu da organizira iftar u gradu heroja.Svaka cast Gorazdani,dokazujete patriotizam i u miru
NEmaju optvorenih pitan ja vole se. SVaka skičnsot sa KAtalonijom je slučajna ! Da u znak razumijevanja razmijene par hiljada arapa ? I njih vole !
zna li bakir i jedan strani jezik ...pitam nako
Pa kakvih bi to otvorenih pitanja trebali imati sa Španijom.
realno Bakire, red je da se i to promijeni. optuzite spance za genocid nad Arapima u 15 vijeku, znate vi to napraviti da izgleda do jaja.
Ja kod sam ziv glasam za ez de a i umene mi moj babo je glaso za ez de a a na ledjima istetoviro bakira i aliju a sulejman nije mogo stat zbog usiju
Ha, ha...Evo jos:Bih i zanzibar bez otvorenih pitanja, bih i madagaskar bez...