Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25 godina mi tako sa vama napredujemo, još malo pa će Švabe u Bosnu migrirati
@MilosrdniUranijum Imaš li ti curu? Tu bi trebao trošiti svoju nagomilanu energiju.
"U BiH su mogući samo mali koraci, nikako veliki, ali isto tako sto malih koraka čine jedan veliki korak" - B.I. Izgleda da narod ne želi da vidi te male korake. Stvarno nismo zaslužili ovakve lidere i predstavnike kao narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Skaka: Uvijek mi je drago poslušati Aliju Izetbegovića
Pogledajte begova nasih. Skaka kao najbolji gradonacelnik Sarajeva ikada i Bakir Izetbegovic lider Bosnjaka. Znaju sta koci napredak Sarajeva. Skaka nije mogao, evo vec od kada su sestoprcka staljinisticka manjina spojila, uraditi neke od vrlo vaznih kapitalnih projekata. Vec godinu dana nismo imali ozbiljnih infrastrukturnih projekata u Srajevu ali i kantonu, jer su staljinisti to smatrali SDA uhljebljavanjem, a htjeli su zapravo svoje uhljebiti.
ovi pljuvači ne mogu smisliti novu uvredu kamo li viziju napretka
Jeli Skaka dobio diplomu?
Mislite prostor i šansa kako da nastavite da kradete kao sto ste krali posljednjih 20godina. Pokazali ste da vam je kanton vrijedniju od države. Zbog cega? Zbog toga sto iz kantona mozete vise love da kradete, bando jedna
https://www.klix.ba/komentari/191216065
U ovi malo populacije sto je ostalo, otici ce. Bas nazadujemo i padamo sve dublje s vama
Kako mislite "nova vlast", od rata na ovamo SDA je vladala u KS (osim ove zadnje godine). Ne vidim smisao u pojmu "nova vlast". To znaci da je prostora za sansu i napredak bilo vec 25 godina (1/3 covjekovog zivota).
Sada ce tek Sebija da bira koga ce lijeciti, a koga ne!
Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo. Otac vas 'ebo, pokrepajte više. Šta ću s tobom napredovati, ne razlikuješ bijelo od crnog. Uhvati se skalpela i suneti ćune, to je tvoj zanat. Pusti nas da napredujemo, krepali dabogda više i ti i taj bradati jarac kojem je babo u amanet ostavio da nas rastavi do kraja.
poslije sastanka su malo sluslai dip prpl ...
Izjava Skake nakon sastanka: "gospodin Džaferović i ja smo razmotrili mnoga pitanja" (:
Bosanske perjanice...svaka vam je zlatna...samo naprijed počistite ih😎😎
Aha, dokazali ste bahahahaha sljedeci izbori ste donji, pobrinucemo se da ne kradete glasove!!!!
Kad će više to bosansko proljeće!?
https://youtu.be/h6s2nSKGamE
Osim što serte po portalima...'đe je građanski bunt, otpor ??? Po vašim komentarima SDA više nikad ne bi dobila izbore a oni vladaju više od dvije decenije !!!! Ko je ovdje lOd ?
I jedna vreca zlata za mog Bakira