Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitanga i princeza hahahahahah
OOO NE IDE TOOOO
Ustase na aparatima 😂😂😂😂☔️☔️
auuuu Sebija ja bi se zabrinula da sam na tvom mjestu da mi se Bake ne proda za male pare 😂😂😂😂
Taj kiseli osmijeh...
Sve same investicije a mladi napustaju BiH.Padate u oktobru pa mozete i vi onda u Njemacku
Bakir samo zna turisticki otici u druge zemlje tako ce biti i sa ovim jer je dobio poziv.Ne zna nista za svoj narod uraditi.Nek je njemu dobro.
Jedna vreca za naseg Bokira
Ljudi investiraju samo u kartu u jednom smijeru.
ko je zelio i zeli ovakvu kurtonsku drzavu ja mu sve je.em
mrs u pm i ti i ona,a i babo ti
Djesi Bake phitckin dusmanine... Yebi ti to,Bake zna kako ce sa ovim arapkinjama punim para.Stisno je Bake,razvalio kes od uha do uha,mjeri je i konta kako bi tebe amidza namirio samo da znas.
Kakav ulizica......za pare ce sa svakakvim poslovati pa makar znacilo i propast drzave...jos malo pa ce pojedinacno prodavati sve ljude iz drzave........kuvajt....samo nam jos oni trebaju....nema dovoljno domacih lopova
Cetnicko ustaski pokret na aparatima ☝👀
Prije bi reko da umiru od smijeha
da vec prica zastarila, sace oni samo sto nisu
Vidi u papka raskopčanog sakoa.
Al Bake i Al Sabah