Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je pružilo utočište Jevrejima i Muslimanima koje je Španija protjerala.
Sarajevo i Bosna su širokih grudi uvijek bili, al to boli naše komšije
Nije sarajvo,nego turci,glupson...citaj malo..
Mi imamo buducnost samo uz dobre odnose sa Židovima i Amerikancima. Nikakvi Evropljani, Turci, Arapi.... Pustite više te gluposti Jevreji ubijaju Palestince, śto se Hićo ne probudi, itd. ,itd. Bosna ovakva kakva je ne bi postojala da nije bilo Jevreja i Amera. Da mi neko navede ijednu islamsku zemlju koja nam je u ratu pomogla osim Irana???
Haha,a vreca za mog bakira,turkinjenje skidale zadnji nakit za zlatni metak,ahahahaa .
Odlican potez Bakira, Izrael je jedna od prijateljskih zemalja i te veze treba ucvrstiti, sta vise dati Zidovima moc jer kod njih su pare.
Drzite se Amerike i Izraela i to je to.
To je neki turista njega dodo nepriznaje nije svratio u lakktase
kako predsjednik jedne stranke moze da dogovara ekonomsku saradnju i obrazovanje izmedju drzava. pa valjda imaju institucije pri vladi ?!!?!
Izrael nije drzava!
Nije mi jasno sta Izerbegovic ima sa kim pricati na tom nivou,nit je predsjednik vlade niti clan predsjednistva niti ministar.
Suradnja u namjenskoj industriji pa onda palestinske zastavice na facebook
Romi i Jevreji više nisu manjina ili su konstitutivni kao druge manjine ili su druge manjine kao i Romi i Jevreji manjine.
Ja ništa ne razumijem sta se dešava u menjem muslimanskom entitetu od 23%,sto ovaj drži sastanke gdje onaj fikus I pijanica oni bar imaju funkcije na papiru
35 % urbane sredine Bošnjaci, kamenjar i šume pripadaju poskocima i zvjerima. A država je vlasnik 95% Ukupne teritorije. Ko smatra ovu državu svojom tih 95% je njegovo.
Fooooodileeeee imal dje Fikreta seljaka iz Srebrenice
Okrenuti se Zapadu Istok je propao
BOMBA ! Madjarska i Ceska bi uskoro mogle da povuku priznanje takozvanog.Kosova*
Otvara se front,ja mislim da cemo zubima da kidamo Englesku bagru uz bracu Poljake naravno
Ljudi jel mi imamo izabrane predstavnike... Dokle vise ove farse da idu Bakiru?