Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predizborna caka ali providna sve strane ce ubrati jeftine poene.Posjeta nema nikakvi znacaj ipak su ovdje pogledi preko sjekire ali kad je stolica u pitanju moze.Ovi politicari hodaju ko navodjene rakete,a sa istim se upravlja iz centara moci..Ovakve posjete se pripremaju mjesecima,a oni ko na igranku ,,hajmo malo kod Baketa"..
Covic se ponasa kako mu "tat" Dodik kaze... ljigavac odvratni
Kakve situacije? BiH i Srbija nemaju problem, probleme izmišljaju đikani niskog čela - Ivanić, Dodik ubica, Dačić i ine propalice koje nemaju pametnijeg posla.
Naravo, u đikane ubrajam i Čovića koji je nanio štetu većem broju Hrvata nego agresija na BiH.
Nama u ovoj državi o glavi rade sve sami kriminalci.. Selite i muslimani i katolici i pravoslavci, negdje gdje vas niko ne pita za misljenje, gdje ce vas jedva docekati kao radnu snagu. Kad vec u svojoj drzavi mozak ne koristite, i treba vas upregnut kao zivotinje, ko zna! A u domovini ce se i dalje "legitimni zaštitnici vaših nacionalnih interesa", sastajati po restoranima da se dogovore gdje će se ponovo sastati radi dogovora o vašim beznačajnim zivotima!
dok god postoji SDA Bosna i Bosnjaci ce nestajati za 26 nestalo je 70 % Bosne i 50 % Bosnjaka takom brzinom se ni Indijanci nisu topili ...niko se u istoriji covjecanstva nije tako brzo topio, kopnio nestajao ...kao Bosnjaci. tiho i sigurno. uz katastrofalnu. ponizavajcu, beskicmenu bezvizionu , puzajcu, pogresnu , dodvornicku politiku. Politiku SDA stranke koja puni svoje dzepove parama a druge drzave i narode puni bosansko teritorijom.
nije do SDA nego do onih koji glasaju. BiH je na samom vrhu u evropi ako ne i u svijetu po broju stranaka po glavi stanovnika, ali eto sve se vrti oko nacionalnih pljackasa
Dajte vise Bosnjaci odreknite se ove smrdljive izdajnicke familije i njihovih poganih izdajnicki stavova... Izmetbegovici su najveci trojanci Bosnjackog naroda
alternativa je?!? nije do politicara ni izetbegovica nego onih koji ga stavise na to mjesto. Izetbegovic, radoncic te sva ekipa okole su pojedinci i nemogu sebe izabrati na mjesta finkcije.
jebala vas nargila i ti papci sto to vode. sto ste zabranili komentare da narod kaze sta misli o nargili.
Sajam u Mostaru, je li to u stvari mirnodopsko Karadjordjevo, Graz i to?
Zuti li Zuti,jel' ti Mongoloid shvatio za sutra u Banja Luci da mu je jedina obaveza da isprosi potpis od Krmka za kredit mmf-a?
Vučić će namjerno zagaziti u pseće vnogo i polako u džamiju
jbo vam on mater