Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir Izetbegović traži podršku Vatikana u zaštiti Hrvata u Banja Luci, Semberiji, Sarajevu i srednjoj Bosni. Zaštitu od Čovića koji bi želio da ih Izbornim zakonom učini građanima 3. reda bez prava glasa. Neće moći koministo Čoviću, Bakir je izgleda jedini lider i zaštitnik interesa svih dobrih ljudi, građana i naroda u BiH!
Čovjek se toliko sekira za Hrvate da će im postaviti za člana Predsjedništva Ramiza Salkića a za šefa HDZ-a BiH Željka pl. Komšića nosioca zlatnog ljiljana i čovjeka koji će konačno disciplinirati Hrvate i sa Damirom Mašićem ukinuti hrvatske nastavne planove i programe te nazive herceg bosna i smjestiti rvate tamo gdje im je mjesto u nacionalne manjine i sve to uz pomoć Vatikana i Vlade Hrvatske.
@strateg Zar nije rijeć o ljubavi. Pa eto Bošnjaci će iz ljubavi prema Hrvatima iz BiH da im izaberu Komšića za člana Predsjedništva i da im učinu dobro ne izglasavajući izborni zakon. To je ljubav, a ne mržnja.
Bake trazio brasna od Caritasa!
Jel' ovo ovaj doš'o da ga munta umjesto UZP-ovaca za izborni zakon ?
bravo čmakire. vrijeme je bilo da se vratite kršćanstvu.
Ti si drug qurac obicni,il' te onaj Kosarac placa ili kara,treceg nema
Ponesi Bokire loja,znas i sam da se Covic nikad nije sjetio bar malo maslinovog ulja kad mu se saginjes i gace svlacis
vraćate se kršćanstvu, napokon.
vraćate se kršćanstvu, napokon.
ehehehehe ...kad se covic docepa nuncija i pocne ga smarati o izbornom zakonu i religiji ... covke je veci Papa od Franje ...
Sto ne dade kirbas Dzumhuru da ozeni tvoju rodicu Zivkovicku:-)
Moj bake i ti imaš posla s ppederima
svi pametni ljudi su pederi, pa tako i naš bakir
bravo nuncije povuci ga za usi a on tebe za cunu.sledeci razgovor bake kacavenda
čeko bakir da čović ode u beograd da rahat popriča sa nuncijem
samo da čović ne napravi opet neki gaf
nuncije...........nuncije u BiH........nemam pojma sta je nuncije
nuncije donio covicu municije
Izdvojite koju marku za bracu iz Rs-a.
vidi baketa ko Papa ....