Komentari (463)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed, Bake, ne mogu ti ništa!
@shahzudin Zato što se čekalo na što više dokaza.
KO NE MOŽE NIŠTA? TO ŠTO ĆE BAKIR SAD DOVESTI 70% BIH U SUKOB SA 320% (SARAJEVO) TEBE UOPŠTE NIJE BRIGA... JEL TI STVARNO MISLIŠ DA SVI BOŠNJACI PODRŽAVAJU BAKIRA ??????
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Sretan 1 mart Dan nezavisnosti Države Bosne i Hercegovine svima koji imaju pasoše Države BiH i koji žive u Avnojevskim granicama BiH. A posebno čestitka Bosanskim pravoslavcima i Bosanskim katolicima koji bez sumnje vole BiH.
Zaboravio si Bosanske Muslimane, bošnjo.
@drugovi.carice Al nas vi ne zaboravljate.
Bakire, kuda ujutro ideš na posao? ...
Jasno je da Softić nema ograničenja jer takav stav nije nikada donešen pa prema tome Softić je i dalje legitimni agent za sva pravna pitanja vezana za međunarodni sud što bi međunarodni sud pravde trebao i da uvaži i tu nisu potrebna nikakva objašnjenja, a na kraju krajeva međunarodni sud pravde treba da radi prema tužbi i materijalnim dokazima bez obzira ko predstavlja agenta neke države, što znači zahtjev za reviziju su mogle da predaju i žrtve genocida.
Bakire, dokle se doslo za otvaranjem 100.000 radnih mjesta? Ja i dalje djetetu nemogu kupiti ni cokoladicu, pobili su mi pola familije ali mi je opet vaznije moje dijete nego rodbina pod zemljom. A tebi izgleda vaznija ova moja familija nego meni? Sto ne upitas ljude sta im je vaznije, zivot ili smrt!
Samo naprijed Bakire Izetbegovicu. Sledeci potez treba da bude tuzba sudu za naziv republika srpska, jer se nemoze zvat srpska ako po ustavu pise da je to dio BiH u kome ravnopravno zive i srbi i hrvati i bosnjaci i ostali.
Milee koliki ti je srcani pritisak sad?? Čuvaj se ko krmak si debeo!! Ućerao ti ga Bake 😀😀😀
Bake Bake Naś predsjedniće.Izgleda da u malim prstu imaś ono śto drugi u glavi.Allah te Nagradio.Samo nastavi protiv laźi negiranja vepikosrpstva.
ako Bakir napravi fjasko sve što je uradio Alija pada u vodu a Bakir će biti marginaliziran od svoga naroda. U slučaju da ova tužba prođe imamo svoga Erdoana.
UDATA ZENA SA PREKO DVESTO LAZNIH FACEBOOK PROFILA http://www.vestiointernetupoznavanju.com/2016/03/udata-zena-sa-preko-dvesto-laznih.html
Agent Softic 007
E vidi sad Vlasi stiti Bosanski ustam,ma guja se u glavu udara..
Oko kakvih gluposti se mi smaramo. Pogledajte ovaj članak: http://www.6yka.com/novost/121133/energoinvest-prije-rata-imao-promet-kao-cijela-bih-danas
yesus Bakir
Lopino jedna, skupljas jeftine poene na cisto pravnu stvar! Jedva cekam da tuzilastvo pocne da trazi pojasnjenja o tebi i tebi slicnima od gradjana, ciji mandat takodje nema ogranicenja, za razliku od tvog
znaci da Bakir nije postupio protivustavno kao što kaže ivanić . sve po propisu ....
al bakone
Sta li kazu meteorolozi.....moguca grmljavina sa olujom u jutarnjim satima.