Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože, imal kraja ljudskoj pokvarenosti????????????????
Govoriti na UNESCO-u o "Hagadi",a ime skole dati po ustasi cije postupke prema jevrejima znamo, mislim da je licemjerno
nema
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rece Izetbegovic i presjece vrpcu za otvorenje novog privatnog fakulteta u Travniku.
napisali mu ovi iz SDA ešhedovci ,da je tako kako Ridjan priča o kvalitetnom školovanju zašto onda On se nije doškolovo,a kakav je govori i to da iza njega nema ni jedan jedini gradjevinski objekat kojem je On arhitekta,a školovo se ko gradjevinski arhitekta,i zamisli iz gradjevinske branše takvi predstavlja jedan cjeli narod
Jao provala....kakve veze ima gazi husrev begova biblioteka sa hagadom i stećcima? Pa stećci i naslijeđe te biblioteke su u direktnoj koliziji?!!!! Nadrobi ga majstore............
Govor je primjeren i u skladu sa prilikom u kojoj je izrečen. Ispravka pogrešnog navoda: Naslijeđe GHB svakako ima veze sa stećcima jer mu isti prethodne kao kulturni i povijesni aretefakt. Sve se to treba znati da bi se razumio ovako odmjeren i dobro postavljen govor. Čestitam.
@petarm Hajdemo sada realno nakon što je "odležalo" i nakon Za i Protiv. Izetbegovićev govor nije ni blizu odličnoga, ali jedno jeste ipak drugačije: njegov - stav. Taj stav je mutirao u zadnjih nekoliko godina ali ko je pažljivo posmatrao mogao je vidjeti kako on polako ali sigurno okreće stvari u svoju korist. Kao bosanski Srbin i uvjereni socijaldemokrata nisam mogao ni zamisliti da ću ikada napisati slijedeće, ali mislim da je pošteno da se kaže:
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamisli: na konferenciji krovne svjetske kulturne institucije pročitati ovako dug i dosadan, poptuno promašen govor,,,,e to treba znati stari moj. Birokratski suhoparni govor sa izlokanim frazama,,,,nevjerovatno!!!!!!!Sramota.......
Zbog ovih silnih lajkova vrijedi kazati da je govor bio veoma dobar, krajne pozitivan i izuzetno pametno postavljen jer je u njemu rečeno sve što je jedan iskusan i ozbiljan političar iz male zemje koja je dobila takvu priliku treba reći. Čestitke, a đacima i studentima puno sreće u novoj školskoj godini :)
@petarm Možda niti jedan od stavova nije tačan, pretjeruje se i tu itamo, ali možemo li biti pošteni pa kazati da su gotovo svi komentari većinom neobjektivni i većinom opet stvrstani u tabore stranačkih članova. Smatram da mogu biti objektivan pa kazati da je drugi, pozitivni komentar daleko bliže istini. Zašto? Zato što mi nismo objektivni prema Izetbegovićima. Ne mogu se odlučiti prema kome smo neobjektivniji, prema članu Predsjedništva ili prema supruzi Sebiji. Zašto?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek je i ovaj jado malo otisao na Zapad.
Fola kvaliteta to sto je kod vas samo bitno jeli stranacki podoban i govori li sellam .. nema veze uopste kvalitet znanje itd.. !! sto je fakultet zavrsio na cevapima u Travniku i slicnim Bjeljina, Banjaluka, Kiseljak, Bihac privatnim fakultetima itd.. nema veze.. i covjek svjetlog obraza stane i kaze kako je znanje vazno .. fuj fuj fuj.. nikad kraja licemjerstvu..
Hi spiks veri guud ingliš.
Jel reko prije govora sellam alejch?
A ne reko je pomoz bog,koji si ti debil
Bakire nabijem te na stećak, guzove da oderes za sva vremena
Mogo je i genijalni student H Konakovic rijet koju!
Sexy govor mada polovica njegovih savjetnika je kupilo diplomu u Travniku Novom Sadu Bjeljeni isl.. Bego Gutic pretendira na mjesto profesora..katedru covjek da drzi I slicne spodobe koje ce da budu personifikacija ''kvalitetnog obrazovanja' DA NE BUDE ZABUNE ISTI SLUCAJ ILI GORI JE SA SDPom a da ne spominjemo mafijasku instituciju SBB'
Bravo Bakire, tako se predstavlja drzava u svijetu! Obrazovanje mora biti i Bosnjacki i Bosansko Hercegovacki prioritet.
Obrazovanje je kljuc za odabrane, rasp'o se daBogda! Nijedan vas ne zna ni svoj jezik pricat, a kamo li neki strani. Da ne govorim o kupljenim diplomama. Al glupi bosnjo opet glasa za ovo. Mrs!!!
I ovaj svijet je otišao u p.m. kad im Bakir priča o obrazovanju.
Sve sami govornici, a djela prdnula u cabar... e moj napaceni narode, gledaj ko vas predstavlja u svijetu, a iste ovako ili onako zaboli mudo!