Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj u poslednjih 10 dana, kako zine, vrati Bošnje barem tri godine unazad :D
@neednolog Šta je pogresno rekao
@Dr.Baltazar Koga nas?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Niti je BiH islamska, niti je tvoj Babo imao pravo multikonfesionalnu i multinacionalnu Bosnu ikome u amanet ostavljati, niti je Europa muslimanska. To su smiješne tvrdnje, to do srži ponižava biće BiH, kao i politiku ove zemlje prema EU. Muslimana ima u Europi, ali to nipošto ne znači da je Europa i muslimanska.Ne bi valjalo to Izreci gdje ne treba, jer ta velikoislamska tvrdnja bi zeznulo Bošnjake za narednih 100 godina.
20miliona muslimana zive u EU!!! a za par godina bice duplo vise kad se azilanti okote
Pole tolikog naucnog, intelektualnog, nepredka i razvojenja, zasto je Islamski svijet danas toliko zatucan? Bili su toliko izpred Evropljana, zasto oni nisu mogli proizvesti Industrisku Revoluciju. Danas nisu sposobni za fabriku bicikla a kamoli nesta komplikovanije. U zadnjih 500 godina nisu proizvodili nikakvu znacajnu inovaciju.
Hateismydrug zato sto bilo koja muslimanska zemlja ,jel malo uznapreduje,odma se nalaze razlozi da se to unisti i vrati u kameno doba (libija,irak,sirija...).
evo vidimo i sad sta se oko Turske sve ne radi ,da bi se vratila 100 godina unazad.
Evropa pripada svima, ali nepripada fasistima i zadojenim primatima.
Evropa i svijet pripadaju bogatima bez obzir na vjeru i naciju,
upravo tako.. na kraju svega para je bog
Bravo Bakero . Samo tako nastavi poducavati Evropu ,mnogo to voli ovih dana . Imal danas izbodenih , pregazenih i sl.. ?
Naravno,to ne treba naglasavati
On nije norMalan.
Europa je historijski uvijek bila krscanski kontinent, ali naravno da krscani nemaju problem s drugim religijama, ta valjda se to moze primjetiti kroz velikodusnost primanja blisko istocnih izbjeglica za koje se nitko u mislimanskom svijetu nije htio pobrinuti.
Nije el Bake kriv,krivi su oni koji su dopustili da BiH ima troglavo predsjednistvo,entitete,kantone..kad to nestane i bude 1 predsjedNik(nece nikad) BiH ocekuje bolja Buducnost
Koja je ovo budala ...
Koja je ovo budala ...
Ovo nije prica za politike, vec za historiju i nauku.Sasvim pogrešno sto se Bakir sa ovim bavi.
Ovaj je za mentalne ustanove i luđačku košulju
9 stoljeca je po baketu nekoliko
Evo do čega su dovela sluđivanja muslimana od strane Lavića, Izetbegovića i mladomuslimana. Pogledajmo sliku BiH muslimani sluđeni do krajnjih granica 😁😁😁😁 https://picload.org/image/dgwdgara/dzamijestarijeuevropi.jpg