Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabrinuta je vecina gradjana kada pogleda u svoje frizidere i novcanike...a za tebe dodika covica i vase ulizice se ne sekiram...
hrana iz frizidera nije zdrava...bolje da se hranite u restoranima gdje se posluzuje svjeza hrana
@JamesssssssssssuDin Zaboravio sam kako se ponasa u restoranu!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bake, samo da ti kazem, ja sam dao 4 godine zivota za bosnu a vi ste me naguzili jer ovaj teheran nije ono za sta sam se ja borio, sljedece 4 moje godine neces dobiti pa prijeti necijim drugim zivotima
Tako je naš predsjedniče! Niko više ne smije da se zajebava sa Bošnjacima !
https://youtu.be/yxIncYTMGRE
ovaj ko Trump. Provali glupost i onda skonta da je glupost al opet ne odustaje. Sto hiljada zaposlenih pa sto hiljada. Koga je to ono zaposlio i kako ne kaze. Ovamo privrednici sto zaposljavaju sami se bore usprkos ovakvoj vlasti on uzima zasluge za to.
Nisam znala da ce BiH postati clanica NATO pakta...zanimljivo predviđanje. Živi bili pa vidjeli.
dodo zabrinut, a ti nisi zabrinut...a u bosni milion problema...
"Odnosi" su u usponu:)
Balija kao i uvjek projektuje licna osjecanja na druge...:):) Bakire, razlika izmedju tebe i Mila nije u politici i pripadnosti,..nego sto se ti sekunde ne bi osjecao sigurnim da sad udjes sam medju svoj narod bez tih gorila oko tebe i sto bi te oni najradje razapeli,...sto sa Miletom i njegovim narodim to nikako nije slucaj! Ne bitno je sve ostalo i sve tvoje price i upiranje prstom su samo tvoj strah
a vidim da je u dnevno politicko-ekonomskoj temi poceo da kopira do slova Vucica:):):) I tu je razlika Bakire Vucic radi i njegovi ljudi burgijaju na sve strane, skoro svake sedmice ili je neki Predsjednik, Premijer bitne drzave u Svijetu u Beogradu ili je Vucic negdje na prijemu kod istih. Vucicu dolaze vidjene face u Svijetu na noge,....ti mozes samo otici na otvaranje mosta u Turskoj i klintonov seminar
Žuti, da sam na tvojem mjestu, bio bih stražno zabrinut za sebe i za još par minderskih porodica ! Pusti Dodika, na njemu si kod naroda propao kao penzionerski kauč!
Samo se ti tjesi baka da je neko zabrinut.To ti je jedino preostalo.
E Jbg Bake. I ja sam Zabrinut danas.. Neznam bil kod Hodžića il kod Želje na Čevape.a kontam Kulin Dvor u semizovac malo pored vode.il teśanj Haustor pa do une na ribu..A mogo bi preko Romanije malo do imanja vočnjake i do Drine na Ribu.. Ma hajd skontat ču nešta.😂
Kakve su to reforme koje ce se morati sprovesti, koje ce biti bolne al ce donijeti dobitak???? Da nam arapi nece mozda biti konstruktivni narod BIH? Mrsss bagro jedna pokvarena, samo znas petljati i lopovlukom se baviti. BRINI SE TI O DODI A NE O SOPSTVENIM GRADJANIMA KOJI STRAJKUJU GLADJU DA BI DOBILI ONO STO SU ZASLUZILI.
papcicu ne kaze se konstruktivni. necu ti ni reci kako se kaze da bi te i drugi prepoznali kad se opet provalis.
O PLANOVIMA ČETNIKA VUČIĆA I DODIKA: Aleksandar Vučić je nedavno javno izjavio da mu je trenutni cilj stvaranje takozvane male Srbije (od tvorevina Srbije i Srpske). Da bi im to uspjelo moraju zakuhati novi rat u Bosni i Hercegovini. A to mnogo zavisi od uništenja Distrikta Brčko. Milorad Dodik je zbog toga pričao o četničkom referendumu u Brčkom.
Milorad Dodik je zbog toga pričao o četničkom referendumu u Brčkom. AKO DOĐE DO ETINČKOG - MILE JE VEĆ DANAS IZGUBIO RS!
Prepucavate te se vas dvojica preko svih gradjana u BiH.Mi smo svi taoci vase amaterske u ratnohuskacke politike.Glup si ko babo ti,!Sta ti u stvari radis u BiH.Pakuj kofere i idi, Srbija zemlja tvoji pradjedova ili pici za Tursku pa lizi brki bulju!
Pretpostavljam da je u pitanju trogodišnja srednja škola u pitanju?
pakuj se ti ako ti se ne svidja
Bake ne s*eri!
Gospon Bakir, nemoj te ga više. Pa pjena mu na usta krenula, nezna gdje udara.. Pusti ga koji dan da sebi dodje kad vec neće u Sa. Kako se kod nas kaže, kad neće brdo Muhamedu, hoće Muhamed brdu..