Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti si nesposoban.
Bakir Izetbegovic, najbolji lider u Bosni, a i sire, kulturan, stalozen, odmjeren politicar, koji svoje cijljeve ostvaruje kroz dijalog, razgovor, dogovor, kompromis, ali ne povlaceci se ispred interesa Bosne, bosanskog naroda, i bosanske drzave.Za razliku od nekih drugih, koji se ponasaju kao pijani kocijasi.BAKIR JE GOSPODIN ZA KOCIJASA DODIKA.
da umjesto bakira imamo sposobnog patriotu...koji oko sebe ne bi okupljao kriminalce s kupljenim diplomama...svi neprijatelji drzave bi bili manji od makova zrna...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bakire providna ti politika. Kad treba dogovarati izborni zakon za Mostar onda ne trebaju predsjednici, mogu i predstavnici stranaka?
Ti vise nemas uticaj ni u sarajevu,ma sta u sarajevu ni u cenru a kamo li u medunarodnim krugovima.
Naj gore kod nas bošnjaka sto uvijek mislimo da su drugi bolji od nas . A mi i dan dan ne zelimo nikom zlo i uvijek tezimo građanskoj drzavi sviju naroda . Evo ociti dokaz je da ce biti gradonacelnik sarajeva biti srbin. Senad smrad u facce se topi kad razgovara sa covicom ili Dodikom a Bakira bi izbacio kroz prozor da moze a jedini on se bori za pravnu drzavu .
jesu dosadni ovi politicari ,samo nesto teoretski pricaju i nikad kraja dosadnih tema.Halo ljudi kad ce vise otvaranje novih fabrika,da se pocne radit.
Ne gotovim ga ni sekunde ali je imao dobrog savjetnika za ovaj potez.
Da je u pitanju lova, MMF, Bakir bi se odazvao pozivu
Šta ti znaš, useknit se ne znaš! :D
Predsjednik stranke, inače moj dobar prijatelj.
Jå, i?
Najbolje je kad se ti nigdje ne pojavljujes da nas branis.
a koji si ti intervju gledao uhljupe?!?! cinjenica je da su njih dvojica bili i kazali sto su kazali, samo si ro ridjobrada qoqo sutio...
Dodig je bio, kako inače zna biti ,bio umjern,a čović je naglasio želju i volju za trećim ilegitimniom entitetom koji spašava R BiH od raspada i disfunkcije,..tko to ne vidi nije prijatelj ni sebi,..samo ne znam što to bakir priča i prevodi što su svi vidjeli pa i mi "mali" s ovoga porala,..ćao Bake( niti slučajno Baka,to je dijametralno suprotno),..
Ti da ti nema Dodika nebi imao ama bas ni ocemu da pricas.Nakon prodaje tuzbe protiv Srbije za genocid bi trebao da se sakrijes u isti sef u kojem si bio i u ratu.A da ne pricam koja ti je zena stamota.Al svemu dođe kraj.
Iz supljeg u prazno
Bakire, tvoj komentar je stvarno jadan i za bosnjake bi najbolje bilo da se ostavis politike .Vidis i sam da kada te nema sa svojim glupostima koje ponavljas godinama Dodik i Covic ispadaju glupsoni.S tobom zajedno ti si taj.
MA poserem te bake