Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još 10 teških godina za levate. ko je bio u punoj snazi prije 10 godina znači ovih 20 još i neće moći više ni da kara a kamo li da gleda kako jede. hajte glupsoni i luzeri počnite se baviti nečim pametnim za promjenu.
Kašike kašike, obećanje ludom radovanje. ima svakakvih levata okolo još. sljedeće obećanje je idemo u Evropu
zlatne kašike je ostavio ovom uhljupu !
pa tako ste htjeli..sto ste trazili,to ste i dobili..kako ono,merhametli,pa nedjeljiva,cjelovita,suverena..ajmo jos..pa zlatne kašike..
evo šta nam je njegov babo ostavio u amanet sina mafijaša umjesto zlatnih kašika
Većinom su ateisti k0pilad iz mješovitih brakova.
Genocidni pedercicu negacionista, sto nabroja srbe i hrvate a bosnjaka nazva muslimanom?????????? providan si ko dodikova pederska foka!!!!!
svaka cast..i ja se pridruzujem zeljama i cestitkama..sa jos par epiteta..primitivnu,lopovsku,smrdljivu,usljivu,ljigavu materesinu i ostalu blizu i dalju rodbinu..
NATAKARIM SVE SVRBE; CRVATE I SLIMANE, MATEREŠINU VAM VASU GLUPU ZATUCANU ! ČIKA ATEIST
DOVOLJNO JE DA BAKIR IZETBEGOVIC KAZE ISTINU!!! DA JE BOSNA I HERCEGOVINA U KANDZAMA GENOCITET TVOREVINE, TUZILASTVO, POLICIJU (MUP), SIPU, OHR, KOORDINACIJSKI TIMA ZA ULAZAK U NATO, DIREKCIJE BIROA ZA INTEGRACIJE ZA EU-U, PIC, EKONOMIJU, MINISTARSTVA ITD, DA SU BOSNJACI U SVOJOJ DRZAVI KO VECINA U APARTEJDU I SEGREGACIJI, DA GENOCIDASI PO MINISTARSTVIMA PRAVE PODVALE, LAZNE OPTUZBE, LISTE PROTIV BOSNJAKA, DA GENOCIDASI I TUZILASTVU BIH-E KOJI DRZE U SVOJIM KANDAZAMA SA MUPOM NE HAPSE, OPTUZUJU HILJADE SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA KOJI SE SLOBODNO SETAJU PO GENOCITET TVOREVINI, DA SU PRIJE PAR DANA PUSTILI NA SLOBODU JEDNOG OPASNOG SRPSKOG RATNOG ZLOCINCA OJI JE BIO OSUDJEN NA 45 GODINA ZATVORA (A TREBALO GA JE OSUDIT NA GILJADU GODINA NAJMANJE), DA SPIRIC PO NAREDJENJU I INSTRUKCIJAMA SANU IDEOLOGA DOBRICE COSICA I BORISA TADICA UZ POMOC SULEJMANA TIHICA RUSI? UNISTAVA DRZAVU BIH-U, NJENE INSTITUCIJE A PRIMA NAJVECU PLATU I VOZI NAJSKUPLJA KOLA OD DRZAVNIH PARA!
Kažu da se uvuko Tihiju u pakaš do kraja se usmrdio.
pa suti trenutno jer ne prima instrukcije od gasija sta da kaze gasi je malo zauzet
Za koga ovaj narod glasa da nas predstavlja koji je ovo mafijas
Sta li ce nam \"babin sin\" sjeb... u Evropi ovaj put ? Covjek uvijek \"mudro i pametno\" suti, ne cuh jos nista pametno od njega ...