Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u svakom slučaju bit će interesantno gledati ishod revizije i ponovne tužbe....nisu se genocidaši dzaba uzjogunili ovoliko....sad iznenada brinu za naš odnos i institucije BiH.Pa ako nisu krivi čemu sikiracija....opustite se.. A ovo ukidanje pc-a...to svakako....to je tumor...
Tako i treba zlocinackoj gamadi! Igrati se s njima samo na njihovom nivou, inace ne razumiju.....
A sta ti radis sine bakire
Izzetbey u ofenzivu :D priblizava se 2018
bakir je najmanji problem....a ko koga ovdje jebe pokazuju izbori....raja glasa za bakira i to je tako....ovo je šuplja da ga raja ne vole...ili trenutno nema alternative.....ali probleme treba rješavati hronološki....prvo odstraniti tumor zvani pc....pa onda zaostala govna.....
samo srbin spašava jedinstvenu i cjelovitu bih,bošnjaci stavraju paralelne strukture i dovode u pitanje opstanak bih za koju je dosta bošnjaka dalo svoj život,stop bošnjačkoj secesionističkoj politica,živela jedinstvena dejtonska bih,sa ravnopravna naroda,stop bošnjačkoj hegemoniji i nkaradnoj politici porodice izetbegović koja preti da uništi pošteni bošnjački narod.
U tome je stvar nemoguće je suživot sa komšijama koji su klali i palli,zato vi ili oni,ovo je patnja jedni drugi blokirate,mrzite,jedan ograničen rat bi sve rešio.
Al ce da bude pušiona za reviziju. :)
Eto narod nema posla i za to se niko nije pobrinuo ali ce se brinuti "za svoju pravdu". Sta ce narod imati od toga? Zavadi pa vladaj? Ili ce biti posla i napretka, veci standard, vise vladavine zakona, vise postovanja pametnih a ne podobnih? Kao da zivimo u raju i izobilju pa se nicim drugim politicare ne bave osim "pravdom". Moze i to, ali gdje je ekonomski napredak, korupcija, na STO se drzavni novac trosi?
Kako su bošnjaci naivni,ne vide bakirovu perfidnu politiku,da je odustao od cjelovite bosne,želi bošnjačku bih u kojoj će suvereno vladati,a rs i hercegovina će biti samostalne,mada je to i možda najbolje rešenje,ovako svi jeden druge blokiraju,mrze,sve mi liči kao brak na silu,možda razvod dnese bolje svima,bošnjaci bi najbolje prošli imaju sarajevo,zenicu,tuzlu a srbi istok bez naroda,svi odoše u srbiju,hercegovina minorna i bez privrednog značaja.
Licemerni Bošnjaci,gde vam je hrabrost,pobili i mučili vas,gde vam je želja za osvetom,nema više jna da pomaže srbima,srbija ne sme se mešati u sukob,ima vas najviše,imate oružje,vratite oteto,kakav bre multi kulti sa onim koj su vas klali ubijali,ili vi ili on,ovako se smao mučite,idite do kraja,il pukovnici il pokojnici.
zvala se ona ili se pokušavala zvati na razne načine...a zlo koje je sijala okolo i paradržavice koje su imale njen prefiks su otrov koji je ona ostavljala gdje god je nešto pokušala....krajnji cilj je jaka Bosna i Hercegovina ,država svih ponosnih ljudi koji su je branili....vama ovo još teško shvatiti....šta ćeš dug je put iz guzice u glavu....
Ovi pravoslavci iz Bi H se ponašaju kao da žive,rade,primaju plaće u Srbiji i nije mi jasno šta to oni hoće.Pa sud u Hagu će voditi postupak i donijeti konačnu odluku a ne mi koji živimo u ovoj našoj prelijepoj državi Bosni.Ohladite malo istina se mora znati a počinioci genocida i zlodjela na bilo kojoj strani kazniti.
Ima li neko da ne zloupotrebljava?
Izgleda se rs uhvatila u sopstvenu zamku.
Tako,nauci bagru sta je zakon i pravila a i sud..Stoko jedna genocidna mora te se skolovati i nauciti ustavna prava.Kod srba vazi samo njihov zakon,fuy..
Treba smjeniti Crnadka, pod hitno.