Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar mu onaj tjelohranitelj. Pa ni Momčilu Krajišniku u Sarajevu dok je išao u Muzej na sastanke nije trebao tjelohranitelj, nije valjda da se naš El Bake pripao. Elem valja mu stravu saliti, ko zna koga se boji.
toliko je bezobrazno ozbiljan sa ovom izjavom,da bas pomislim gdje zivim,da li je ovo Bih ili Svica?!
i ja cestitam radnicima koliko ih boli k... za sve sacuvajte jedno janje za mog bakira
Cestitao svojim uhljebima, jedino oni slave, a realni sektor rinta i to bez placene praznicne dnevnice, bez bilo kakve pare za prekovremeni rad!
Ko o cemu, kurva o postenju!
Kako te nije stid? Bas nam ljudi odlaze odavde zbog ekonomskog napretka.Fuj!
A babo.mu unistio sindikat. S.M.R.A.D.
Jel ovo neka šala.... Iii je 1. April
idi jebao te truli otac..kome ti veslas
SDA je unistio ovu napacenu drzavu
ma ovu drzavu je SDA ogolio
Ahahahaha kao da se javlja za prvi april
Vi je ekonomski unazađujete 25 godina. BiH se ne može razvijat s ovakvom vlasti (SDA) u kojoj vladaju principi korupcije i kriminala.
Šta će jadan, ne zna gdje mu je glava, a gdje rep.Da ga je pokriti sa maramom bio bi isti kao neka nana, to je izgleda i Sebija primjetila pa mu je rekla jednom davno budi muško puštaj bradu ličiš mi na nanu i od tada on jadan ima bradu da što manje liči na nanu, čim mu se ne bude Sebiji sviđala brada on će je obrijati.
Socijalne pravde i jednakih sansi?! On nas zajebava!
bakir umjesto srca ima kantu za smece.Rece veliki filozof Buffon
jel te stid bakireeeee