Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dijasporac, jesi se tako lafski borio i u proslom ratu?!
Kad dodje taj dan, hoces i ti biti ili ces ostati u inostranstvu?
I sta kazu braca Simic na ove bljuzge od komentra...ha petokolonasi ne brisete neofasisticke komentare... Hvala Bakire I tebi sretan dana drzavnosti nase jedine domovine Bosne i Hercegovine ps Oslobodit cemo mi okupiranih 49 % milom ili silom...Doci ce dan....
Kako ga nije stid jer mu taj jadni narod nema sta jede a on uziva kao u filmu, jeli se i jedanput zapitao kako ti ljudi mogu uopste proslaviti taj dan, sviju su ih ti politicari zaveli i oni nisu svijesni uopste u kakvoj se situaciji ta nezavisna drzava nalazi , sve se zasniva na korupciji i lazima, ja nevidim uopste izlaz iz te situacije sve dok je vode takvi ljudi.
Po kom ustavu je to dan nezavisnosti?!
-Sutra slavimo dan .1 Mart doce nam i Angela Merkel Kamcelarka .
Nixon ; \"Izetbegovic moze Dan nezavisnoti cestitati samo gradjanima FBiH jer se to ne odnosi na srpski narod u BiH koji je 1.marta 1992. bio protiv secesije. 1.mart je entitetski praznik, a kad bude drzavni onda ce se odnositi na sve gradjane BiH...\" Gospodine Nixon, na Referedumu se nisu izjasnjvali narodi vec gradjani. Stoga ti ne stoji primjedba da Referendum Srbi ne priznaju. Vas Srbe, kao uostalom ni Hrvate ni Bosnjake niko i ne pita priznajete li Referendum. On je uradjen po svim ustavnim principima i potpuno je legitiman i njega priznaju gradjani BiH. Stos u ovoj poslanici je sto sin jednog izdajnika koji je i sam kriminalac cestita Dana Drzavnosti gradjanima, a sam je predstavnik Bosnjaka.
Hvala !!!
tisina stoko kad predsjednik prica !!!
moj dan nezavisnosti je 08/20/2005, dan kada sam zauvijek napustio dragu nam, suverenu i nezavisnu \"domovinu\". a na \"sigurnost, stabilnost i prosperitet\" stvarno nemam komentara. nek\' ste vi nas gospodo spasili od mizerije zvane \"jugoslavija\", gdje smo bili tjerani da jedemo triput dnevno OBICNIM kasikama, i imali smo pravo putovati po svijetu bez viza. sad svi jedemo 3 puta sedmicno, ali ZLATNIM kasikama a zasticeni smo od mrskom zapada plavim bosanskim pasosem s kojim nismo nigdje dobrodosli.
Znate sta treba treba istjerati sve Srbe i Hrvate iz Bosne i onda uvesti serijat pa bi onda vidjeli kako Musliman moze da bude zestok
Lijepo je cestitati Dan Drzavnosti, ali je to ruzno cuti od od covjeka ciji je otac srusio tu istu drzavu. Te drzave za koju su glasali gradjani nema vise. Nju je nasljedila srednjovjekovna Alijina Bosna gjde vladaju etno-vjerske oligarhije. Tvoje cestitke sine Bakire ja ne primam. Tvoj SDA ce na reviziju za sve sto je pokradeno od ovog napacenog naroda.
misliš svim graDžanima?
dobili ste po tintari i vi i ta vasa nezavisnost
\'\'visestoljetni kontinuitet\'\' hahaha