Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj pred izbore sve prati,od sahrana pa sporta,ne bi me cudilo da jos u kladionicu ode i pocne savjetovati koje parove odigrati.
rekao bi ti bake da odigras keca na gaziantep,dojava od erdogana
Ma kakvi to,imamo primjer njegovih savjeta ,stalno smo u gubitku i onako.
...potrudio se ti da takvi talenti nastupaju za svoju domovinu. P**** ti materina :)
IZMETbegović!
cuj Baketa hahahaha
I lopova kao sto si ti.
bezobrazno i licemjerno ! Kako te nije stid ..zašto si momka "otjerao" pod hrvatsku zastavu....sad lafo čestitaš.... nemate granica u upropaštavanju svega što je dobro i afirmativno u ovoj zemlj ! MRZIM VAS !!!!!
"umoram mozak" nema šta umoriti. ne kontam zašto nekome smeta čovek koji je uspio a pri tome ne mrzi BiH. zavist, mržnja, bijeda..... trebo je ostati ovde da radi u hepoku ako mu porodica glasa za hdz.
najveci su talenti oni koji tebi godinama daju glas licemjeru. svaka cast CILICU sto si otisao da ti ovaj debil ne pruza ruku.
Da Bogda ti riđobradi otišo u oktobru u p.m. , da ti imamo konačno šta čestitat. Ti i sport , a u p.m čudo nam nisi uveo da igramo polo na kuvajtskim kamilama.
Da je na te cek'o moj Bakir
Bakire*, culo se ne bi za njega.
Izetbegović čestitao Čiliću: BiH je nepresušno vrelo sportskih talenata i lopova kao ti.
Bake jedi govna !!!!!!
Kada Bakir daje podrsku Cilicu to je ok,kada Hadzihafizbegovic kao clan hrvatske udruge glumaca dobija nagradu u Veneciji za film Ognjena Svilicica..to je ok..Ali kada mi obicni smrtnici kazemo svojim drugovima i jaranima da smo navijali za Cilica..e pa gdje ces to jarane...ustase...Ja zaista ne razumijem i ne shvatam kakvi su to ljudi.Pa zar nekome moze biti drazi, hiljadama kilometara drazi Japanac nego covjek tubiz komsiluka.Mi smo bolesno drustvo.
Hoce li mu organizirati docek u Sarajevu?
Bolje je napravi u svakoj opcini po teniski ili neki drugi spostski teren da se djeca igraju bilo bi vise uspjesni sportista a manje droge i alkohola
Jedan LOL za Bakira.
Jes' se ispraks'o s ovim cestitanjima, da mu je to preslo u hobi :D.