Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz Evrope su žešći licemjeri ,da Hrvati traže što Bošnjaci ,a Bošnjaci što Hrvati odmah bi sankcije Bošnjacima opucali.
Ne izmišiljaj, vazda ste imali mentore iz Vaśingtona i Brisela i vazda su donosili neke odluke u vašu korist koje vam sa danas obijaju o glavu!
Potpisi Alija da je ,,ko avlija,,?? Imate li imalo stida sta ste uradili Bosni i,,bosnjacima?!!?
rece Bake i zadovoljan pohrani punu dnevnicu u dzep (svoj naravno!)
ovaj Bakir se počeo ponašati kao lider tek kad mu mandat dolazi do kraja, bezobrazkuk neviđeni... kako nema neko normalan i pametan da se kandiduje
Gospodine Izetbegović, vi Bošnjaci trebate odustati od svojih rigidnih stavova da drugima birate predstavnike .... jednostavno da ne može biti jednostavnije i naravno odlučite se jeste li građanska opcija ili nacionalna ...
ama bice gradjanska i tacka, prije ili poslije. drugog izlaza nema!!!
sve vas dobro izdegenecit i protjerat iz bih
Pa dragan covic zna za ucesce bosnjaka u procesu samo kada posalje dopis da se izuzme par bosnjaka iz logora da bi radilo za njega. Drugo da se od njega moze ocekivati da ce bosnjake uvazavati je stupidno.
Ma Baketu treba dati doźivotno predsjednik i sam on da je predsjednik bosne i herc..i bilo bi kako treba...RBIH i svi problemi koji nam prave rjeśeni.
@rajvosa. Mislim nije sad vrijeme dobro da ni neko prodavo traktor,trebo si ranije..😂
Dobra izjava predsjednice, tako sam i ja sinoc rekao curi da imam dobru volju da je naguzim ... Al jbg. i ona ostala pri svojim stavovima, nista prije braka il dok mi ne uplatis ultra kredit .. :/
Prc mićova
nedaj ustasama nista. gicaju se kao da su vecina u BiH... nedaj
Izdrži Bake, znam šta ti rade Izdrži Bake, još ima nade Izdrži Bake, izdrži Bakire mojjjj
Jesi li pitao zeta Grigorija slaze li se On sa ovim Izbornim Zakonom
Jesi li pitao zeta Grigorija slaze li se On sa ovim Izbornim Zakonom
Jesi li pitao zeta Grigorija slaze li se On sa ovim Izbornim Zakonom