Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj brata sto brani brata za interese.. HAHAHA, Dosadna vam je igra vise. next level .
SDA💚💚💚 SIGURNA BiH
Samo narod zavadjaju,svoju igru igraju...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nije Dodik izdajnik...to si ti Bakire!!!
Ti bi meni na Golom otoku tucao kamen da je pravde.
@inspekt gledaj plaćenika što ti se kace na komentar. Hahahha botovi, pitajte se koliko vam je život jadan kada vi branite rušitelje države za par maraka, ali vama je bolje i to nego da radite šta u svom životu, jadoviii...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj, al nas ove nesnosobne osobe karaju, Ko fol nemogu jedan sa drugim a iza ledja rade sta hoce! Plata pridobra za ovo malo sta su radili i sad idu na zasluzeni odmor, A oni vec godinama se sprdaju i prave budalama citav nas narod! Jadna i mila ti nasa Bosnoooo!!!
ahahahaha ..brani mileta .ovo je ona klizeci ulijece miletu u medjunozje ....
Brani ti samo svog brata po lopovluku. Ako smije se reći to jer prošli put admin me banovao jer sam citirao Miroslava Lazanskog i Milorada dodika o čemu ima na you tube cijela emisija o tome kako treba da se otcijepi RS i koji su vojno tehnički problemi oko toga. Adminu se to ne sviđa jer štiti ili šta već Laktašenka i Lazanskog
ojjjj ovaj ga brani....jbt vise nije ni zanimljiva ova nasa politicka scena
VAU precjedniče,
Jel to umirućeg krik il slonovski bjesni rik il Ilija Gromovnik. Leš tvrdi da nije on Gromu nije takav ton A sto posto nije slon.
Je l' ga to braniš?! Fuj, grebem ti ...
sad ga branis a sto li?
Bravo Bakire vodjo nas, kako on radi u interesu drzave, samo je proslo 25 godina od rata, a toliko smo napredovali, kolko se omladine zaposlilo u njemackoj, i kolko je samo kladionica i kafana otvoreno sirom BiH. Jest da su malo kafane usporile ali zato kladionice ubise a i Bingo masallah.
Bakir Izetbegović napravio veći egzodus Bošnjaka zadnje dvije decenije,nego Karadžić i Mladić 90-tih
Žuta dlaka je prevarila Isusa a kamoli raspamećeni,ošamućeni,opljačkani i poluživi obični puk.
VM nije strateski cilj Bosnjaka. NATO integracije jesu strateski cilj Bosnjaka.
samo je profesor Mirsad Hadzikadic kadar da ovdje nešto mijenja globalno, ovo ostalo je ista prica 25 godina ni makac naprijed.
eno sad ga još i brani
Je li se i ovaj sad zaljubio u Dodika ko i Covic? Gangbang? :))