Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uš'o Mujo u biblioteku, pita: "Imate li knjiga o samoubistvu?" Kaže bibliotekarka:" Imali smo, ali uzmu, pa ne vrate!"
Ridjobradi je najgore sto se ikad u povijesti desilo Bosni i Bosnjacima!!!
Ne trebaju nam elitni kantoni, samo je Sarajevo elitno. *Sarcasm off* Sto se tice nepravde, drzava je nepravedna prema ZDK, a ZDK je nepravedna prema Tesnju i Gracanici koji "vuku" za cijeli kanton.
Precjednice cini mi se da sam cuo jucer iza zgrade da je rek'o "postovacu Ustav, majke mi" Morel sad imenovanje?
mamu ti hebem zutu svaka kombinacija je kod tebe moguca.
A Boookire rekao si da neces izdati. Cak ujedinio patriotske stranke. Pa bolan sto popusti? Sto si pakas? Uvijek ti ga Dodara metne.... kad si nedosljedan i nemas plan kad krenes u nesto .... opet ti izdade Bosnu...a lijepo je rekao Alija: Erdoganu u amanet... vidio i on da nema hljeba u tebi
Mislim da im je vec doslo vrijeme da donesu odluku o promjeni vozacke dozvole i licne karte i registarske tablice i to 3D
Bakiru je vazno trgovati pa cak i osobom upletenom u kriminal. Sta je SDA radila od svog nastanka? Trgovala... oruzjem, humanitarnom pomoci, teritorijama, ljudima... Glavna djelatnost SDA je trgovina.
Bakir vec prihvatio, to legendo!!!!!
šta dodo ima još konjanika
Imal večeg dušmana bošnjaka od Bakira Izetbegovića???
treba mi neko da mi sredi podrum, 100KM dnevnica! BATICE BOLJE TI TO NEGO DA SERES PO KOMENTARIMA!!!
Izgubili Sarajevo sa se sada Zenici natovarili da malo taj kanton muzu dok ih ne skontaju. Isto krpelji, napiju se krvi, zaraze te jos nekom upalom mozga i idu dalje dok god ima kantona gdje se bilo kakav dinar zaradjuje.
E moj Bake.
@sabane Za pocetak, neka kaze svojoj zeni da nije lijepo u zemlji nezaposlenih i gladnih ljudi primati dvije, i to velike, plate-i u Parlamentu i na Klinici. Sama je davala otkaz ljekarima koji su radili i drzavno i privatno, a sta ona sad radi?
BAKIRE MANI SE SUPLJE PRICE NEGO HITNO DONESITE IZMJENE DA SE ZENICKOM KANTONU VRATI ONOLIKO KOLIKO PRIVREDI
Halo klixovi komentatori svemira i okolice! Zoran Tegeltija ne Milan Tegeltija iz VSTV-a. Zoran je Dodikov kandidat za Vijeće ministara, a ne Milan.
Jel i to potkovano?