Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majko mila, 300000KM?!? Pa ko je duzan vodti brigu o svojim otpadnim vodma d firme koja pravi otpadne vode???? U Tešnju firme same sebi separatore uvodile, federalci dali po 1% do 2% a to znaci na 500 000, jako puno pomoci.. ni 4 sahta se nije moglo kupiti.. a vidi ovo, odakle im pravo da daju tolike pare..
i sta sada ako je u drazvnom i to treba.. ali eto, i u tesnju ima firmi koej su dijelom pa se ne dade.. ali hele nejse... drugi ce kukati i uzimati, firme iz tesnja gdje god su pokuclae na te grantove slabo prolazile, uvijek zapadna hercegovina i busovaca, kiseljak,,,,,
GORAŽDE JEDINA SVIJETLA TOČKA PODRINJA. BRAVO