Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema podacima iz posljednjih Službenih novina KS, da se vidjeti da je novac za ovu namjenu obezbjeđen povlačenjem kapitalnih transfera namijenjenih nevladinom sektoru i udruženjima građana. Sa obzirom da nije izborna godina: "Građani, ko vas šiša! Sa poštovanjem. Vlada KS. "
Radi Vlada, radi, a vi pricajte sta hocete...
Ok...ministar je iz Ilijasa...red je da svoju opcinu zagotivi ali i Vogoscu,dok njegovi omladinci iz Foruma mladih pitaju i dalje sto je kao Predsjednik obustavio zakazanu Konvenciju na kojoj se trebalo birati novo rukovodstvo...jaki kandidati ili neato vise?
sam vi trošite na sranja, a svijet nek ide