Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je ovo drzava kriva sto je ljude dovela u ovakav jad i ocaj
posteno. ti meni pare ja tebi vozaĆĆku. il se kaze vozađka ?
Hapsite ove jajare a mekticev sef kabineta igor golijanin falsifikuje listu kandidata za direktora agencije za forenziku, ubaci Nedju Kojica koji nije prosao, i Mektic ga predlozi na vijece ministara, a vijece ga imenuje. Vec tei godine covjek direktor na osnovu falsifikovanih papira, a plata mu 4000.
to čim je Topalović il je ratni zločinac il lopov
Odma dozivotnu
Procitah u oslobođenju u jednom clanku da je ova zena zrtva ratnog zlocina. Tako da ti se najebem svega za tu rijec balindura
Heheheh cekali poskupljene, pardon 'sistematizaciju cijena u podjeljenoj drzavi BiH'.Ovako ispada da nema zajebancije sa drzavom, ali kojom ?? :D ahhh da, tek vidim ovi su iz Pederacijskog dijela, za par dana ocekujemo i 'hapsenje' u RS-u i Herceg Bosni.
Pustilo ih na slobodu, naslov na klixu za otprilike 15 dana, zivi bili pa vidjeli
Ovo isto rade oni na fakultetu u Travniku, samo što su diplome u pitanju