Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvoje,tzv centralizovane BiH neće biti,nemoj nasijedati na tu priču,BiH će uvijek u većoj mjeri biti decentralizovana i uvijek će biti područja,regija,županija...u kojima će neki narod imat većinu. Hrvati treba da se vraćaju svojim kućama i da to bude politika opstanka Hrvata u BiH a ne stalno neko nastojanje da se dio BiH odvoji striktno samo za Hrvate to neće ići,naravno o tome ne odlučujemo ni ja ni ti. Nadam se da smo se barem na kraju ove rasprave razumjeli. Poštovanje.
Nemam ja ništa protiv da Bošnjacima cijela BiH bude domovina, to je lijepo, simpatično i ok. Dapače, podržavam! Ali ako mislite centralizirati državu, to ćete se morati dobro oznojiti.
Nekima treba ponoviti: Bošnjacima je CIJELA BiH domovina a ti ako misliš da Hrvatima nije,tvoj izbor. Da ponovimo gradivo Na cijelom prostoru BiH sva tri naroda su konstitutivna u OBA entiteta i u Distriktu Brčko BiH. Tzv Vašingtonski sporazum je mrtav i već odavno NE POSTOJI.
A Jugoslavija su bili Jugosloveni, jel? :)
Bosna = Bosanci Hrvatska = Hrvati Srbija = Srbi Kina = Kinezi Francuska = Francuzi
Idi u Banjaluku pa objasni kako si konstitutivan :-))))
Bošnjacima je CIJELA BiH domovina a ti ako misliš da Hrvatima nije,tvoj izbor. Da ponovimo gradivo Na cijelom prostoru BiH sva tri naroda su konstitutivna u OBA entiteta i u Distriktu Brčko BiH. Tzv Vašingtonski sporazum je mrtav i već odavno NE POSTOJI.
Upravo tako, ti izbori u Hrvatskoj nam do sada nisu donijeli NISTA dobro. Samo beskonacne diskusije i osobnu korist pojedincima. Tome ce konacno doci kraj kao i bosnjackom svojatanju federacije.
Lijanović priča gluposti. To glasovanje nam je donijelo više problema nego koristi i uvijek je bilo povod za negativnu kampanju SDP-a prema Hercegovcima. Ako su se SDP i HDZ Hrvatske dogovorili da je 3 zastupnika dijaspore realan broj, onda ja to iz sveg srca podržavam. Da su rekli i bez zastupnika, podržao bih, jer su dobri odnosi među Hrvatima prioritet, a ja sigurno ne želim birati zastupnike u parlament RH ako građani RH misle da im ne želim dobro. Ono što je Hrvatima u BIH jako potrebno, jest što veći izlazak na izbore u BiH, stiže listopad pa se pokažite dragi Hrvati, koliko ste samosvijesni i odgovorni. Neće nam nitko ništa pokloniti, za bolju budućnost se treba potruditi.
Opametise se i g.l.u.p.i. Hrvati, oni bosanski koje su naprasno proglasili \"bosanskim katilicima u RH nakon sto im nisu vise trebali u Hrvatskoj ni d akrvare za njih, ni da ih mijenjaju za teritorij sa Srbima! Ne-dao-Bog obnove r.a.t.a. da vidis kako bi (pso)pustili i Srbe i m.u.dz.a.h.e.d.i.n.e. (koji su preko Hrvatske i usli u BiH) da predju U Hrvatsku. Niko nije lud da gine za nekoga ko ce ga se odreci prvom prilikom kada ga vise ne moze samo iskoristavati. Sto se onda ne bi okrenuli dogovoru sa Srbima? Nemaju zastitu ni od RH ni od EU koja zeli da bosanskim Hrvatima drzi muslimane pod kontrolom. A sta od toga imaju bosanski Hrvati? Nista! Onda nije ni cudo da se okrecu onima koji mogu ponuditi NESTO. Nesto je vise od nista!
Bas sevim jednu srebrenicku drolju.....
Ne obaziri se na ove muslimanske ustase i ostale balye koji se predstavljaju kao hrvati. To nisu hrvati! Mozda islmofasisticke ustase, ali sa hrvatima nemaju veze.
Hvala, drago mi je sto se nasi stavovi sve vise priblizavaju. Dosta smo se mi krvili dok se bosnjacki i siptarski islamofasizam razmnozavao. DOSTA !!!
mile_mr_bean 22.05.2010. u 22:26 Hvala , u Jasenovac i u Gradisku Staru ste uvjek dobro dosli vama jos uvjek traktore dijelimo besplatno .
Hriscanstvo se budi iz vekovnog sna na ovim prostorima,drago mi je zbog Hercegovaca sto su svatili da smo istoga porekla i imamo iste zelje. RS vam je otvorena za svaku pomoc i podrsku da izborite ljudska prava i slobodu.