Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah sam rekao da Bošnje u žalbi trebaju ostaviti rupu, kako bi je suci mogli nabiti na onu stvar. A vi ste urlikali i likovali nizašto. Samog sebe lagati, to je nešto najgore što postoji na svijetu, a vi samo nastavite...
Prijatelji Bošnjaci, vidite kako je Hrvatima u Federaciji ?!
nauči prvo nesto o palatalizaciji,gdje se primjenju a gdje ne primjenjuje.. seljačččiiinooooo.. ne znaš pisati ni govoriti a oglašavaš se komentarima.. Navikli su Bošnjaci na gore stvari.. .genocid,protjerivanja,koncentracione logore Bujrum radite sta hocete ali mi i dalje ostajemo integralni dio BiH,i integralni etnos manjeg bh entiteta..
Nemojte se veseliti, Bosnje su u tuzi, za vitalni interes, dobili po guzi.
Ova odluka je nezakonito donesena od strane tri, cetiri penzionera koji nemaju ni ustavnih, niti zakonskih uporista da obavljaju duznosti sudija vec dugi niz godina. Zapravo, tu odluku rezim i pretorijanci u sluzbi rezima mogu objesiti macku o rep!
Ništa novo u K.a.n.d.a.h.a.r.u i na www.ka.nd.ah.ar-x.com - bombe i obrisani komentari koji nisu na liniji staljinističko-reketaško-fashističko-mesarske koalicije na čelu sa Zlajogluom, malim miloševićem.
@beehaa a sto se truditi pa osporavati da su bosnjaci muslimani od turske pa do danas tudjom politikom dovedeni na rub unistenja.
da ste vi i bošnjaci i srbi ponosni na svoje političare. Dobro su vam donijeli. Nemate razloga da se svadjate. Kad zadje sunce jednaki su redovi ispred kontejnere za smece, i u sarajevu i u banjaluci, u kojima ponosni srbi i bošnjaci traže ostatke hrane. Krijuci svoja lica raznim kapama i salovima ,valjda, stite svoj nacionalni identitet.Da tu imaju mogucnost da koriste neki \"nick\" kao i vi, sigurno bi je iskoristili.
@englez ne seruckaj on vas je u ustavu 74 uvrstio kao naciju muslimani, sad sto vi putem DNEVNOG AVAZA doznajete ko fol da ste i BOSNJACI a o jeziku da ne pricamo
sta bi oto u miloj bosni, gdje je ona sanela i oni sto protiv muftije sandzackog pisu. gdje su sada... kako mi je milo sta vam srbi rade kada ste nesposobni svoje pravo i drzavu braniti. ovako vama treba hajde jos se srbima zavlacite... izvinjavam se bosancima koji su normalni i pristojni.
Tako se to radi bravo REPUBLIKO SRPSKA
Odluka je bas onakva kakvu je najavio sef rezima Milorad Dodik. Ovakva odluka je ocekivana, jer rezim ima direktan uticaj na donosenje svih odluka na prostoru pod kontrolom Milorada Dodika.
pa đe je onaj englez da nam pojasni tenutno stanje te, implikacije i posljedice jedne takve odluke ?
Sta je ovde cudno? Rezim kontrolise sve u RS, pa zasto onda ne bi mogao kontrolisati i nekoliko \"penzionera\" u tom rezimskom Dodikovom sudu.
Bosnjaci su ovog puta dobro prosli-macija guza. Da je neko drugi na Dodikovom mjestu,bilo bii po vitalnom dijelu Bosnjaka i zestokih batina.Zato moji dragi Bosnjaci-pamet u glavu i ne trazite djavola- tuzibabe,tuzibabave !
Uopste se ne treba osvrtati na ovu sramnu, skandaloznu i nezakonitu odluku. U tom tzv. sudu odlucuju osobe (penzioneri) koji su morali odavno biti u penziji, tako da je ova odluka, zapravo privatno misljenje nekolicine penzionera. A da se ne govori o rezimskom uticaju na tzv. sudije - penzionere