Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veće šuplje od "Rata biti neće" nisam čuo !
Zašto se ne bavimo suštinom već "šupljom"?
Nije majka klela Mustafu sto se kock'o, nego sto se vadio:
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
jao ne mogu da vjerujem.....koje vrijeđanje ljudskog intelekta al pošto smo navikli da smo mi k o narod slabo inteligentni ovo objašnjenje mogu podvalit šupljim glavama!
1. korak - na googlu ukucati MC logos 2. korak - ne odabrati one ofirne ipoznate 3. korak - na dnu straince ce se jedan do drugog ukazati 2 koja je Mustafa uzeo 4. korak - iskombinirati nesto od ta dva, cak iako bi neko bio toliko lud da pomisli na prethodna 4 koraka, opet nece prepoznati 5. korak - ako se i to desi, kazati da je Mustafa toliko univerzalan da obuhvata sva MC loga
PRIJEDLOG ZA NOVI REJSOV LOGO http://imgur.com/PpObdvx
haha slucajnost i sicnost 100%. Ja sam graficki dizajner i stvaro gledam da radim 100% unikatne radove. Danas je puna Bosna kvazi graficki dizajnera. Upsut evo moje stranice www.immediaarts.com
Slučajnost 'u piksel'.
Stvarno ljudima niko ne može ugoditi, svi im smetaju i niko im ne valja. Trebamo dati šansu i drugima a ne opet dati šansu ljudima koji 8 godina nisu uradili ništa
Logo je danas najmanje bitan, zar nije bitnije ko će voditi Bosnu, ko će biti član Predsjedništva BiH? Trebamo obratiti pažnju na to, izabrati nekoga ko vrijedi, a to je moguće. Dr. Cerić zaista ima dobar program, i preporučio bi svima da pročitaju, da pogledaju intervjue sa njim i vide o kakvom se obrazovanom i elokventnom čovjeku radi. Ne sumnjam u njegovu pobjedu!
On je konj marke dorat.
ovo mu je mnogo bolje rjesenje: http://zokstersomething.files.wordpress.com/2014/09/mc.png
kaze Mustafa kad su ga pitali sto je Hadžž tako skup, a on rece: "da Hadžž kosta 20.000 KM Bosnjak bi nasao pare da ide"
hahah, joj sto volim kad provale ove vrhunske dizajnere, sad im samo jos treba navaliti na vrat ove dvije USA firme, pa ce ih toliko udariti po dzepu da im to vise nikada nece na um pasti. lopovi!!!
Kod nas je potreban čitav tim da se iskopira jedan logo:( Jesmo nisko pali.
dobri moj Rejsefendija, ne idi vise u Ameriku ! Samsung je platio milijardu za plagijat a kada se kockari i cafiri udruze, svastanesto moze paopako krenuti . I, mani se timskog rada, samo ono sta sam uradis ce biti posteno uradjeno! Allah je najveci ! Rejsefendiju za predsjednika !
Aferim Mustafice, aferim
...e moj cera, kakvi su ti to levati od dizajnera...puni ideja ko parlament poštenjačina.
Kakav univerzalac, on sve nirvane ima u malom prstu. Tolko je lud da je za*ebo sam sebe, nafuro se do LA-a. Zamisli to to.
MC Reis nekad prodavao Raj, sad prodaje šuplju...
Glasjte za Rejsefendiju, on SIGURNO NECE IZNEVJERITI MUSLIMANE !