Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Ja mislio ovaj A-SDA neki podmladak ahaha
Svih mi bubnjeva Darkvuda, Fahra i SBB su brutalno pokrali.
ma ljudi kooliko morate biti glupi da mislite da izborima nesto mozete promjeniti ..izbori su farsa ..sve je nastimano ..pitajte brojace glasova ..milion nacina da se prave malverzacije ..iduce izbore treba spaliti glasacka mijesta ..
Treba smanjiti duplo penzije, prevelike su,od 400.000 penzionera da stranka ne pređe izborni prag.Smanjiti penzije po hitnom postupku
hajmo iduce izbore i mi klix botovi napraviti stranku
da barem čitamo jednu reklamu
Bakire lobiraj kod Merkelove da Bosnjacima neskida vize.Ako skine Bosna ce ti šaptom pasti i najbrojniji narod ce se iselit u Njemacku.
Kakve vize?
PDA !
sdp je parlamentu fbih pretekao hdz a u parlamentu bih kasni 1000 glasova, tako da vjerovatno ce zavrsiti i tu kao druga stranka iz federacije do kraja brojanja
Sad je poćeo cirkus o podjelama fotelja
ma hebes njih lako ce se oni dogovorit ko i uvjek nikad nije biloda se nisu dogovirili a sta je sa narodom
Allahu hvala ti, neću izlazit iz džamije 4 godine
Hdz druga najjača stranka u federaciji
@Izraeljecool Pa hajvane Željko mora sve bitnije potpisati.
@Izraeljecool šta hoćeš da kažeš, pa nema vas bolan ni u parlamentu sdp vas sustigao i pretekao i ne odlučujete ni o čemu.
Sad i kolac podjeliti u istim procentima da bude legitimno i legalno sve ostalo je suplja hhhhhhhhhhhh